|
|
TUCZNO i jego zeszłoroczny urok |
Autor |
Wiadomość |
matro
weteran musi być twardy!Tylko co piąta noc na campingu:)

Twój sprzęt: Ducato II Rimor
Nazwa załogi: Robert, Kamila, Amelia, Hubert
Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Lip 2008 Piwa: 71/111 Skąd: Trzcianka/Piła/Wlkp
|
Wysłany: 2012-05-03, 00:41 TUCZNO i jego zeszłoroczny urok
|
|
|
Wiem, że co poniektórzy zaczynają ostro planować swe wyjazdy więc nadrabiam i rzucam tu taką małą retrospekcję z ostatnich wakacji kiedy to bawiliśmy w Tucznie na fajnym kampingu nad j.Liptowskim... ale jak się nazywa to nie pamiętam... być może, że "zwija się" nawet z ogrodzeniem na zimę
...tu namiary z mapy Google - 53.184076,16.171553 . - dla alkow i integralów jedna uwaga ...należy wybrać dróżkę na skrzyżowaniu o koordynatach - 53.189335,16.151147... dalej też jest droga tyle, że dostępna tylko dla busów
DSCF1077.JPG mimo, że był lipiec jakoś nie było tłoku... |
 |
Plik ściągnięto 55 raz(y) 214,1 KB |
DSCF1082.JPG piękne jezioro ... warte chociażby krótkiego postoju |
 |
Plik ściągnięto 58 raz(y) 233,2 KB |
DSCF1084.JPG nasz ówczesny pojazd;) |
 |
Plik ściągnięto 60 raz(y) 247,54 KB |
DSCF1090.JPG dojechała nasza paczka ;) |
 |
Plik ściągnięto 55 raz(y) 245,52 KB |
DSCF1105.JPG i zaczęło się ujeżdżanie ;) |
 |
Plik ściągnięto 54 raz(y) 203,51 KB |
DSCF1093.JPG dzieciaki miały "wolne" ;) - proszę zwrócić uwagę na ten płot pomiędzy kamperami bo będę to opisywał szerzej ;))) |
 |
Plik ściągnięto 54 raz(y) 232,1 KB |
DSCF1142.JPG ...za moich czasów dzieci o dotknięciu takiego czegoś mogły pomarzyć ;) |
 |
Plik ściągnięto 54 raz(y) 252,2 KB |
DSCF1140.JPG ...kolejna rzecz z cyklu " 1001 zastosowań toalety w karawaningu " ;))) |
 |
Plik ściągnięto 80 raz(y) 219,53 KB |
DSCF1168.JPG te miejsce jest także słynne z pomnika ...Michalela Jacksona ;) |
 |
Plik ściągnięto 58 raz(y) 255,62 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez matro 2012-05-03, 00:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
matro
weteran musi być twardy!Tylko co piąta noc na campingu:)

Twój sprzęt: Ducato II Rimor
Nazwa załogi: Robert, Kamila, Amelia, Hubert
Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Lip 2008 Piwa: 71/111 Skąd: Trzcianka/Piła/Wlkp
|
Wysłany: 2012-05-03, 00:55
|
|
|
i jeszcze małe dopowiedzenie
1) W Tucznie znajduje się jeszcze jedno pole campingowe sympatycznego ugorka który udziela się na http://forum.karawaning.p...932#entry189932 ... ale jak tam jest to nie wiem , bo byłem tam raz wczesną wiosną 2011r na objazdówce odkurzającej po zimie kampera.
2) Opłaty na kampingu opisywanym w tym temacie są zbierane raz dziennie i wychodziły ok 17 zł za auto oraz 2+2 - minusy to brak bazy sanitarnej - no chyba, że ktoś za dobry prysznic może uznać skrzynie zbitą z desek mającą na dachu zbiornik 1000l z wodą...były TOYTOYe. Osobiście byłem zwolniony z tej opłaty bo stałem ZA płotem - oczywiście to był przypadek więc i tak zapłaciłem choć byłem za to zganiony przez innych co stali również za płotem - ponoć robiłem precedens
3)kamping nadaje się na chwilowy postój dobrze zatankowanym i zaopatrzonym kamperem - ot taki dzikusek choć nie za darmo - ale naprawdę polecam bo coś w nim jest fajnego
A jak tam jest w dniu dzisiejszym możecie zobaczyć tu : http://www.camperteam.pl/...=12483&start=15 |
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|