|
|
Zapytanie IVECO 35S13V a kamper |
Autor |
Wiadomość |
moebel2hand
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2012-05-21, 14:56 Zapytanie IVECO 35S13V a kamper
|
|
|
Witam posiadam busa blaszaka Iveco 35S13V i mysle czy by go nie wykorzystac do przerobienia na kampera.
Pytanie czy przerobka moze dotyczyc tylko zrobienia kampera pod blacha czy istnialaby mozliwosc wyciecia blach tylnych i wstawienia tam na rame zabudowy alkowy, takowe czesto widuje w Holandii np.na pick up -ach.
Z gory dziekuje za odp. |
|
|
|
 |
maszakow
Kombatant JAFO? No way ...

Twój sprzęt: jak wygram w totka...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 07 Kwi 2009 Piwa: 79/63 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2012-05-21, 23:31
|
|
|
Pickupy i ich nadstawki to trochę inna sprawa - znajdziesz na forum spory temat im poświęcony.
Moim zdaniem szkoda ciąć blaszaka po to by osadzac budę - chyba taniej kupić "widelec" i tak kombinować.
No chyba że (dośc mało prawdopodobne) blachy są w takim stanie że do niczego się nie nadają - a niedawno widziałem takiego Iveco... cały w plamach rudej, prawie jak panterka, tylko ze na białym lakierze. |
_________________ Pozdrawiam, maszakow
 |
|
|
|
 |
moebel2hand
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2012-05-22, 09:26
|
|
|
No niestety moja blaszka nie jest zbytnio swieza a za kolorem ryzawym nie przepadam.
Pytam tylko czysto technicznie czy da sie potem takie auto zameldowac bo w to ze uda sie to zamontowac to jak najbardziej wierze bo POLAK POTRAFI
Jakby byly inne tego typu zapytania to prosze mi je zalinkowac bo za chiny nie moge ich znalezc |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|