Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zapytanie IVECO 35S13V a kamper
Autor Wiadomość
moebel2hand 
początkujący forumowicz

Wysłany: 2012-05-21, 14:56   Zapytanie IVECO 35S13V a kamper

Witam posiadam busa blaszaka Iveco 35S13V i mysle czy by go nie wykorzystac do przerobienia na kampera.
Pytanie czy przerobka moze dotyczyc tylko zrobienia kampera pod blacha czy istnialaby mozliwosc wyciecia blach tylnych i wstawienia tam na rame zabudowy alkowy, takowe czesto widuje w Holandii np.na pick up -ach.
Z gory dziekuje za odp.
Postaw piwo autorowi tego posta

maszakow 
Kombatant
JAFO? No way ...

Twój sprzęt: jak wygram w totka...
Piwa: 79/63
Wysłany: 2012-05-21, 23:31   

Pickupy i ich nadstawki to trochę inna sprawa - znajdziesz na forum spory temat im poświęcony.
Moim zdaniem szkoda ciąć blaszaka po to by osadzac budę - chyba taniej kupić "widelec" i tak kombinować.
No chyba że (dośc mało prawdopodobne) blachy są w takim stanie że do niczego się nie nadają - a niedawno widziałem takiego Iveco... cały w plamach rudej, prawie jak panterka, tylko ze na białym lakierze. :)

moebel2hand 
początkujący forumowicz

Wysłany: 2012-05-22, 09:26   

No niestety moja blaszka nie jest zbytnio swieza a za kolorem ryzawym nie przepadam.
Pytam tylko czysto technicznie czy da sie potem takie auto zameldowac bo w to ze uda sie to zamontowac to jak najbardziej wierze bo POLAK POTRAFI ;)

Jakby byly inne tego typu zapytania to prosze mi je zalinkowac bo za chiny nie moge ich znalezc ;)
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu