|
|
|
Gdzie naprawić Trume w Warszawie i okolicy ? |
| Autor |
Wiadomość |
STRUSIE
zaawansowany

Twój sprzęt: Boxer - bus
Nazwa załogi: andrzej
|
Wysłany: 2012-05-23, 17:50 Gdzie naprawić Trume w Warszawie i okolicy ?
|
|
|
Ja już wiem gdzie - u pana Krzysztofa na Okęciu
Popsuła mi się Truma Combi 4 - nie powinna bo nowa i niemiecka , a popsuła się !
Gaz jest , prąd jest , startuje dobrze , słychać jak iskrownik pyka i .....koniec . To nowoczesne urządzenie wyświetla kod błędu - błyskając czerwonym ledem .
Wyklikałem więc cztery możliwe miejsca w Warszawie , gdzie by mi to naprawili .
Zdecydowałem jednak na Legionowo , dalej ale z sentymentu , bo to moje miejsca lubiane .
Firma nazywa się Kampotur , czy jakoś tak - dla mnie to nie warto pamiętać
Po trzech dniach pan serwisant ( chyba serwisant , nie zaprzeczał że nim jest ) oznajmił mi że do wymiany jest - cyt. cała elektronika .
Nie zdecydowałem się na cenę 1000 pln , na co tenże jegomość był wielce oburzony , że wątpię w jego fachowość ( a może uczciwośc - tego nie wiem ) .
Teraz już po bólu , mam sprawną moją Trumę Combi 4 . Naprawił mi ją pam Krzysztof z firmy
Mobitech Caravan Center
Partner serwidsowy z Warszawy z ulicy Instalatorów 9
Przyczyna niesprawności okazała się w sumie drobna , zawiesił się elektrozawór dopływu gazu .
Po naprawie pogadaliśmy sobie jeszcze z panem Krzysztofem o zabudowach , naprawach i tak w ogóle o kamperach .
Warto było , trzeba było od razu tu przyjechać , bo tu są fachowcy - polecam |
|
|
|
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2012-05-23, 21:49
|
|
|
Myślę, że pomogliby Ci również fachowcy z Wesołej (Camp & Travel) - miałbyś bliżej. |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 353/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2012-05-24, 00:39
|
|
|
| Witold Cherubin napisał/a: | Myślę, że pomogliby Ci również fachowcy z Wesołej (Camp & Travel) - miałbyś bliżej. |
Potwierdzam Witoldzie. Naprawiałem u nich Trumę 4 lata temu. A efektem był m.in. zakup u nich kampera, którym od 4-ch lat jeździmy. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
STRUSIE
zaawansowany

Twój sprzęt: Boxer - bus
Nazwa załogi: andrzej
|
Wysłany: 2012-05-24, 06:13
|
|
|
| Witold Cherubin napisał/a: | Myślę, że pomogliby Ci również fachowcy z Wesołej (Camp & Travel) - miałbyś bliżej. |
No właśnie , mogłem zapytać a uniknął bym jeżdżenia straconego czasu i nerw .
Dzięki na przyszłość |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|