|
|
|
CEGLED |
| Autor |
Wiadomość |
instruktor12
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: aktualnie Caravelair
Nazwa załogi: Jeszcze nie wymyśliłem :)
Dołączył: 30 Maj 2012 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2012-06-16, 00:21 CEGLED
|
|
|
Polecam kemping w Cegledzie. Zlokalizowany ok 70 km od Budapesztu. Byłem tam 2 lata temu, ale Ci co byli ostatnio potwierdzają brak negatywnych zmian. Wysoki standart, fajne termy, basen i coś w rodzaju aqua parku oraz inne pierdołki. Są też domki kempingowe, dla "nieposiadaczy" pojazdów kempingowych |
|
|
|
 |
Kasia Szczecin
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Peugeot J5 '91, EuraMobil
Nazwa załogi: __Kasia i Damian, dwie córki i kot__
|
Wysłany: 2012-06-29, 09:42 Re: CEGLED
|
|
|
| instruktor12 napisał/a: | Polecam kemping w Cegledzie. Zlokalizowany ok 70 km od Budapesztu. Byłem tam 2 lata temu, ale Ci co byli ostatnio potwierdzają brak negatywnych zmian. Wysoki standart, fajne termy, basen i coś w rodzaju aqua parku oraz inne pierdołki. Są też domki kempingowe, dla "nieposiadaczy" pojazdów kempingowych |
Dzięki za info.
Wybieramy się w sierpniu do Czech i na Węgry (zrezygnowaliśmy z Chorwacji na rzecz węgierskich term) z dwiema córkami i wszystko co ma baseny i aqua-parki skrzętnie notujemy.
Możesz polecić jeszcze inne miejsca atrakcyjne dla dzieci? |
|
|
|
 |
kamyk59
doświadczony pisarz
Nazwa załogi: Basia i Mariusz
|
|
|
|
 |
compas
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: przyczepka compas
Nazwa załogi: madziary
|
Wysłany: 2012-07-01, 05:49
|
|
|
| Mam pytanko do INSTUKTORA czy w -CEGLED- kemping znajduje się przy basenach ,czy na zewnątrz i za wejscie płaci się osobno za kożdom razom ????? do zobaczenia na szlaku !!!!! |
|
|
|
 |
instruktor12
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: aktualnie Caravelair
Nazwa załogi: Jeszcze nie wymyśliłem :)
Dołączył: 30 Maj 2012 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2012-07-02, 16:14
|
|
|
| compas napisał/a: | | Mam pytanko do INSTUKTORA czy w -CEGLED- kemping znajduje się przy basenach ,czy na zewnątrz i za wejscie płaci się osobno za kożdom razom ????? do zobaczenia na szlaku !!!!! |
Niestety nie jestem w stanie Ci teraz odpowiedzieć jak to wygląda "prywatnie". Byliśmy tam z PZM Travel na zlocie i wtedy mieliśmy wejściówki "na identyfikator". Chociaż jak zostaliśmy jeszcze kilka dni po zlocie to nadal wchodziliśmy w taki sam sposób, ale może to była "kontynuacja" zlotu i dlatego tak nas wpuszczano. Wyżej kolega podesłał link z Cegledu, to może bezpośrednio się czegoś dowiesz jak tam zadzwonisz. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|