Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Omijajcie WOK w Warszawie z 4 gwiazdkami.
Autor Wiadomość
Rovers
początkujący forumowicz

Wysłany: 2012-06-08, 00:11   Omijajcie WOK w Warszawie z 4 gwiazdkami.

Much od zarypania, właściciel nie umie wyjaśnić dlaczego kasuje na euro trzy razy wiecej. Na obcokrajowców wzywa trzech ochroniarzy. Wieś straszna. 200 zł za dobę to tylko burak tak umie
Postaw piwo autorowi tego posta

gryz3k 
Kombatant

Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Piwa: 568/306
Wysłany: 2012-06-08, 00:19   

A dlaczego ma Ci wyjaśniać ile kasuje na Euro? Popyt kształtuje cenę. Mieszkam niedaleko i wydaje mi się, że mieszkam w Warszawie i do tego w dosyć dobrej lokalizacji. Kemping najbliższy od Stadionu a jednak w lesie. Nie znam właściciela, ale chyba troszkę kolego przesadzasz. :spoko

Bim 
Kombatant
Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Piwa: 134/101
Wysłany: 2012-06-08, 00:19   

Rovers napisał/a:
Much od zarypania,

Witam kolegę :haha: :haha: :haha: :haha:

Rovers napisał/a:
Wieś straszna.

:bajer :-/

Rovers
początkujący forumowicz

Wysłany: 2012-06-08, 09:09   

Nie musi wyjaśniać. Ale jak tak kasuje powinien dać coś od siebie. Much ok są miliony bo to może coś ala las. Ale wioche robic przy zamykania baru o godz 22.00 i wypraszac gości którzy kupili trunki przy pomocy ochrony? To jest wieś. Siedzielismy wszyscy wspólnie ( na campingu wiecej osób nie było) Anglicy Niemcy, Szkoci i Irlandczyk oni myśleli ze Panowie w czarnych strojach Juwentusa to Policja i tak odczuli nasza goscinosc. Nie chodzi mi o miejsce bo wiadomo Wawa to nie Wiocha ale o styl i zachowanie. W całej Europie ktoś by grzecznie powiedział ze jest późno cisza nocna itp itd. A nie trzech Karkow wzywał. Co do warunków ok może tragedii nie ma. Dziewczyny

salut 
weteran

Twój sprzęt: Weinsberg Cara Loft 700 MEH
Nazwa załogi: SALUCIKI
Piwa: 108/3
Wysłany: 2012-06-08, 10:11   

Witam
Nigdy tam nie byłem, ale podobny opis tego miejsca był chyba dwa lata w Polskim Carawaningu.
:spoko

SlawekEwa 
Kombatant
Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Piwa: 241/606
Wysłany: 2012-06-08, 19:12   

Rovers napisał/a:
Ale wioche robic przy zamykania baru o godz 22.00 i wypraszac gości którzy kupili trunki przy pomocy ochrony? To jest wieś.

U nas na wsi w barze goście siedzą do której chcą,/ no chyba,że pospadają ze stołków barowych/ wtedy ochrona grzecznie gościa za frak i za drzwi :haha:

artanek
weteran

Piwa: 23/1
Wysłany: 2012-06-08, 19:41   

SlawekEwa napisał/a:
Rovers napisał/a:
Ale wioche robic przy zamykania baru o godz 22.00 i wypraszac gości którzy kupili trunki przy pomocy ochrony? To jest wieś.

U nas na wsi w barze goście siedzą do której chcą,/ no chyba,że pospadają ze stołków barowych/ wtedy ochrona grzecznie gościa za frak i za drzwi :haha:
To takie po prostu polskie .Polski folklor .Wyrzucic gosći po złupieniu ich z kasy.W innych krajach gosć na autokampingu to jest gośc .Żródło dochodów nie traktuje sie go jako gościa do wyzysku.W turystyce jestesmy jeszcze lata za murzynami .To ci co otwierają autokampingi czy resatauracje robią nam łaske .Sam sie spotkalem z taką reagcjją nie jeden raz.
Łaskawie pytam ?
Gdzie moge podpiąc sie do prądu ?A A własciciel mówi mi :
- a poszukaj sobie .
Już samo to że byłem od niego starszy o 30 - lat nie upoważniało go do zwrócenia sie do mnie
- a poszukaj sobie.
Podziękowałem chamowi który na dodatek zarządał za nocleg 90 zł a Toalete miał zasrana typu toy toy i pojechałem dalej.

gryz3k 
Kombatant

Wysłany: 2012-06-08, 23:20   

Oj znowu te cuda w Europie :gwm Nie bronię Polskich kempingów, ale w Europie też zdarzały mi się nieprzyjemne sytuacje. W Grecji np zostałem aresztowany przez policję za obrazę Greka, któremu zwróciłem uwagę /dosyć grzecznie zaznaczam/, że nie świadczył usług na odpowiednim poziomie i mimo naklejki na drzwiach recepcji nie honorował kart ACSI . A dla Greckiej policji Grek ma zawsze rację. :gwm

gryz3k 
Kombatant

Wysłany: 2012-06-10, 00:38   

Tak obrzydziłeś ten kemping, ze dzisiaj widziałem Włochów nocujących na Statoilu jakieś kilkaset metrów od WOK :spoko

majmarek 
weteran

Twój sprzęt: camper knaus fiat ducato
Nazwa załogi: alibaba
Piwa: 23/50
Wysłany: 2012-06-11, 12:24   omijaj wok

bravo rovers
tak trzymać trzeba pieętnować i omijąć takie miejsca ja się tam nie pojawię!
a lokalni patrioci zamiast rozwadniać temat mogli by prosto sprawdzic czy to prawdziwa wiadomość a nie czyjeś widzimisie
pozdrawiam
mm

gryz3k 
Kombatant

Wysłany: 2012-06-11, 12:42   

Dziękuję za nazwanie mnie lokalnym patriotą, ale proszę abyś zwrócił uwagę jak założyciel tematu zgrabnie złagodził swoją wypowiedź. Ostało się tylko wyproszenie z baru po godzinach zamknięcia. A każdy kto prowadził jakąkolwiek działalność wie, że należy takowe wprowadzić. Ma to związek z pracą personelu oraz obowiązującą ciszą nocną. Nie mamy możliwości sprawdzenia w jakiej odbyło się to formie więc przyjmujemy to co napisał nasz forumowy kolega. Obarczanie jednak władz kempingu o występowanie owadów w lesie /jest to las a nie ala las, co można zobaczyć na googleearth/ jest troszkę śmieszne. Ceny kempingów uważam również za zbyt wysokie, ale jest to trend ogólnopolski i ja osobiście staram się z kempingów nie korzystać. :spoko

Odpowiedz do tematu