|
|
|
reset mózgowia |
| Autor |
Wiadomość |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2012-07-12, 13:27 reset mózgowia
|
|
|
Kurde ,,,,,,,,,,chcę gdzieś na rybki ,,,,,,,,odpocząć chwileńkę,popróbować wody ognistej,wypalić fajkę pokoju może propozycję miejscówkę nie daleko na bliskich Mazurach |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
majmarek
weteran
Twój sprzęt: camper knaus fiat ducato
Nazwa załogi: alibaba
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Cze 2010 Piwa: 23/50 Skąd: warmińsko mazurskie
|
Wysłany: 2012-07-12, 16:04
|
|
|
witam
na upały jak mawiali starozytni indianie tylko goraca herbata. a mazuru komu blisko to blisko ja np. mam złotą rybkę w akwarium i pomaga też na takie stany ducha!
pozdrawiam
mm |
|
|
|
 |
sum [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-12, 19:03
|
|
|
| Gdyby odległość nie była dla Ciebie najważniejszym kryterium to polecałbym jeziora na Łotwie. Cisza, spokój, kulinarne ryby figlują 2m od brzegu, sympatyczni tubylcy, sentymentalne miejsca historyczne, warte tych dodatkowych 5 godzin jazdy nawet jeżeli masz tylko tydzień wolnego |
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2012-07-15, 16:57
|
|
|
Indianie jak wiem to tylko fajka pokoju,ale ta fajka spełniała funkcje resetowania mózgowia ,czyli napełniona była super tytoniem mnie wystarczył skręt i odleciałem
Trafiliśmy do Giżycka gdzie był Janusz o nicku ninik59 ,pogoda super ,chcieliśmy popływać i połowić drapieżnika, ale niestety silnik odmówił posłuszeństwa ,trochę pokręciłem cosik przykręciłem i silniczek odpalił ,normalnie rakieta 25 koników ,z pomostu brały płotki była super zabawa
pozdrowionka
szkoda Jacku i Zbyszku ,że nie dotarliście na kamping
1.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 47 raz(y) 119,54 KB |
2.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 42 raz(y) 127 KB |
3.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 40 raz(y) 126,27 KB |
4.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 42 raz(y) 119,16 KB |
2012-07-15 09.43.07.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 40 raz(y) 125,46 KB |
|
_________________ Darek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|