|
|
|
choinka w lampach |
| Autor |
Wiadomość |
Lutek
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Hymermobile B584
Nazwa załogi: piortek&ulek camp
|
Wysłany: 2012-07-31, 10:41 choinka w lampach
|
|
|
Witam . podzielę się z wami problemem jaki wyniknął u mnie w Ducato po wymianie łożysk na kolumnach Mac-persona ,zleciłem tą prace fachowcom z uwagi na brak podnośnika .
Łożyska wymienili i owszem wszystko ok za kilka dni wyjazd do Grecji sprawdzam wiec co trzeba przed wyjazdem i moje ogromne zdziwienie ,po załączeniu kierunkowskazów i świateł mijania wszystko miga włącznie ze światłami stopu sprawdzam wiec po kolei połączenia w lampach ,przewody masowe i nic ciągle to samo i w tym momencie mnie oświeciło ,postanowiłem zajrzeć pod wykładzinę na nadkolach gdzie przykręcane są kolumny i co sie okazało ? przy każdej kolumnie luźny przewód zakończony oczkiem schowany pod wykładzinę ( wczesniej jak sobie przypominam przykręcony był do jednej ze śrub mocowania kolumny ) po dokręceniu tych przewodów problem zniknął I tak to jest z fachowcami. może sie komuś przyda ta informacja pozdrawiam Piotr |
_________________ lutek |
|
|
|
 |
waldi
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Dukato FFB 560 EUROPA
Nazwa załogi: grawalki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Piwa: 5/1 Skąd: Poznan
|
Wysłany: 2012-07-31, 11:58
|
|
|
Jasne ze sie przyda wiedzy nigdy za duzo |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 250/624 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2012-07-31, 19:23
|
|
|
| Lutek napisał/a: | | I tak to jest z fachowcami. może sie komuś przyda ta informacja pozdrawiam Piotr |
Ci fachowcy byli od mechaniki, a nie elektryki |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|