|
|
Zamknięty przez: janusz 2012-08-22, 11:34 |
Co w tym dziale. |
Autor |
Wiadomość |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2012-08-20, 21:43 Co w tym dziale.
|
|
|
Wielu z nas ma kampera też po to by go przerabiać i ulepszać. Sam mam na swoim koncie kilka, nazwę to górnolotnie, "opracowań" zastosowanych w kamperze. Modyfikacje opisywane są w dziale "Nadwozia kempingowe i zabudowy" ale dotyczą częściej porad eksploatacyjnych lub porad w sprawie "nie działania".
Na wielu zagranicznych forach są działy gdzie ludzie opisują swoje konstrukcje i rozwiązania. Możemy i tu zrobić taki dział dla fanów Adama Słodowego. Znajdę chwilę to opiszę moje konstrukcję wraz ze zdjęciami pomysłów. Zapraszam MacGyverów do tworzenia tego wątku.
W tym dziale chodzi mi o takie tematy w których ktoś opisuje swój patent/opracowanie/wynalazek/rozwiązanie nie związane z konkretnym samochodem tylko z kamperowaniem. Opis pomysłu i jak go zrealizował Tak jak np ten http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=13678
Jeśli ktoś umieścił gdzieś na forum podobny opis i chciałby aby tu przenieść i oczyścić z off-topa, bardzo proszę o informacje na PW |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|