Witajcie, pisarz ze mnie raczej mierny, także niech to krótkie wideo z wyjazdu sprzed dwóch lat zastąpi przysłowiowe "tysiąc słów". Opowiem historie kliknięciami myszką i kamerą (niestety jedno i drugie amatorsko) .
Wyjazd odbył się w 2010 jeszcze w czasach przyczepy kempingowej, jechał z nami także camper, w sumie pokonaliśmy 5075 km w 3 tygodnie. Zdjęcia niestety gdzieś podziałem, został film i nim też chciałem się z Wami podzielić.
O matko...deja vu! Nasze miejsca, tylko obsada filmu się nie zgadza. Musieliście być z innego castingu.
Hyhy no właśnie tak jak pisałem w Twoim temacie że czerpałem inspiracje, choć trasę trochę zmodyfikowałem między innymi o Livigno (które znamy z wyjazdów narciarskich) i Barco Reale w Toskanii. Ale camperpark w Caorle wyszukałem kilka dni temu w internecie, później patrze że już tam byliście .. i bądź tu oryginalny Poza tym wiesz mieszkamy "nieopodal" także pewne kierunki są siła natury i geografii zbliżone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum