|
|
(Pomorze) Dąbki - "camping" AMBERIA |
Autor |
Wiadomość |
olcha20
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Brak :( Aktualnie przyczepa
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Lis 2010 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2012-08-30, 23:02 (Pomorze) Dąbki - "camping" AMBERIA
|
|
|
W trakcie tegorocznej wędrówki zawitałem także do Dąbek camping AMBERIA choć trudno to campingiem nazwać...
Link http://www.amberia-dabki.pl/kemping.html
Bardzo kontrowersyjne miejsce....ale z potencjałem, i naprawdę 50 od morza...
Właścicielem baardzo miła Pani oraz Duńczyk, mówiący dialektem polsko-angielskim o urodzie starego szkota
Generalnie nie przystosowane do niczego, wyburzają stare domki z drewna z lat 70-tych, jest trochę bałaganu, i zaczynają remontować budynek główny (prysznice, WC, jakieś sale)
WC i Prysznice w tym budynku, jak na koloniach w latach 80-tych.. niezbyt fajne...
Aczkolwiek teren campingu jest spory, i są inne zabudowania, podejrzewam że z lepszym standardem, ale bliżej drogi, a ja się pchałem pod samo morze
Prąd trzeba brać z budynku więc trzeba się rozbić w promieniu zasięgu kabla.
Cena - za zestaw camper 2+2+prad... 66pln.
Rekompensuje to naprawdę 50m do morza, i 200 do pierwszych sklepów, lodów etc w Dąbkach. Dobrze się tam naprawdę wypoczywa, jest tak po prostu miło i spokojnie
Kameralna miła atmosfera - zobaczcie zdjęcia z linka - tak tam właśnie jest.
Jedno ostrzeżenia - zobaczcie zdjęcie 4/5 - sam się też zakopałem, ale od razu kilka osób rzuciło się do pomocy i mnie wypchnęli teren trochę piaszczysty i trzeba patrzeć gdzie się jedzie.
To miejsce jest już ok, ale wjeżdżałem po ciemku, i nie zauważyłem innego oczka piachu. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|