|
|
|
Ogrzewanie Primus 2480 |
| Autor |
Wiadomość |
Stam San
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2012-10-02, 17:02 Ogrzewanie Primus 2480
|
|
|
Witam, forumowiczów,
pytanie odnośnie ogrzewania Primus 2480.
Znajomy kupił kemping i ma te ogrzewanie, pierwszy raz się z nim spotkałem i nie mam o nim pojęcia.
Może ktoś z kolegów ma jakieś doświadczenie z tego typu ogrzewaniem i coś będzie w stanie pomóc (kwestia odpalenia, sprawdzenie płynów itp),
oraz druga prośba może ktoś wie gdzie w Warszawie mógłbym zrobić jakiś serwis / przegląd tegoż ogrzewania (z gazem nie ma żartów)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Mirekmat
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2012-10-02, 17:42
|
|
|
Witam.
Urządzenie barzo fajne jaak jesst sprawne.Proszę o kontakt telefoniczny pod nr 694 553 878 Mirek |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 178/107 Skąd: Sandomierz
|
|
|
|
 |
Stam San
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2012-10-03, 10:43
|
|
|
@bim: dziękuję kolego, znany tema już mi.Jednak właśnie po przeczytaniu tego forum zdecydowałem się by samemu nie grzebać tylko jakiegoś serwisanta skołować.
kontaktowałem się z campotur w Legionowie - goście pierwszy raz słyszeli o Primusie więc lipa chyba z serwisantem w Warszawie.
Rozmawiałem z Mirkiem ale termin dość odległy a tu coraz zimniej:) |
|
|
|
 |
Stam San
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2012-10-10, 13:57
|
|
|
Witam, a więc tak, po oględzinach serwisanta okazało się że padła płytka sterująca, teraz pozostaje znalezienie schematu i zrobienie drugiej. Jeśli któremuś z kolegów coś takiego wpadnie w ręce liczę na pomoc
pozdrawiam |
|
|
|
 |
lepciak
weteran
Twój sprzęt: FIAT Ducato 2,5TD Burstner
Nazwa załogi: lepciaki
Pomógł: 9 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Piwa: 61/39 Skąd: Gdańsk-Oliwa
|
Wysłany: 2012-10-11, 16:15
|
|
|
Wejdź jeszcze raz na http://forum.karawaning.pl
Forumowicz California z Ciechocinka ma to urządzenie sprawne w swojej przyczepie. Na pewno Ci pomoże. |
_________________ lepciak
''A najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy przeważnie nic nie mają do powiedzenia''
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|