|
|
Pierwsze koty za płoty czyli Ford 83- ODPADA! |
Autor |
Wiadomość |
Sabi85
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Mercedes207
|
Wysłany: 2012-11-16, 15:21 Pierwsze koty za płoty czyli Ford 83- ODPADA!
|
|
|
hej, widziałam forda, dramat, pan kazał sie streszczać bo czasu nie ma, od szyby kierowcy do szyby w alkowie pęknięcie prawie dziura, nieudolne próby łatania , a najlepsze że akumulator rozładowany, wiec nie można było odpalić, a kabli do podładowania pan nie miał chociaż kilka samochodów na pdwórku wiejskim....za to radio działało elegancko:/ , a i jeszcze umowe miałabym podpisać z właścicielem który ma 80 lat i mieszka w bavari! haha
co myślicie o przebiegu ok.200000 w mitsubishi 87'...i wogle słyszałam, ze ta marka czesto sie psuje a czesci i naprawa drooooga.....kusi wymieniona instalacja gazowa i zachęca profesjonalny opis; wnetrze ładne....nie wiem co myśleć, pewnie skończy sie na mercedesie 81'...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Sabi85
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Mercedes207
|
Wysłany: 2012-11-16, 15:28
|
|
|
a moze ktoś z was zna tego mercedesa lub zna kogoś kto zna kogoś kto zna ten samochód?? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|