Twój sprzęt: Peugeot FFB Europa 650 (Emek)
Nazwa załogi: MMMM Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sie 2014 Piwa: 2/1 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2016-06-08, 08:46 Lamzac
Część Wam
Niedawno zakupiliśmy coś takiego o nazwie Lamzac Ciężko dokładnie określić co to, bo może służyć za dmuchaną sofę, leżak, hamak.... Zresztą sami zobaczcie https://www.youtube.com/watch?v=_Ou8kGnYU4o
My kupiliśmy polską podróbkę na allegro już używamy i jesteśmy zadowoleni
dokładnie tego za 199 kupiliśmy niby wytrzymuje do 200kg siedzieliśmy ja, żona i dwójka dzieciaków i wytrzymał, choć to nie było 200kg :P
kieszonki na piwo brak
Twój sprzęt: Peugeot FFB Europa 650 (Emek)
Nazwa załogi: MMMM Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sie 2014 Piwa: 2/1 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2016-06-09, 23:06
Bronek napisał/a:
Przyszedł.
Jak dla chłopa to wstyd się tym bawić. Szeleszczący bo zew materiał a w środku worek foliowy.
Chyba że tak mają podróbki...
Trzeba opanować sztukę korzystania, bo wstyd wywalić się przy ludziach.
Szczerze.... gdyby nie wnuk i żona to można odpuścić.. Czyli jeśli brać to za 155 zł lub za darmo.
Ale ja bym nawet za darmo nie chciał.
tutaj cenę robi to że to nowe. Oryginał kosztuje ponad 300zł.
Szeleści?? No taki jest materiał. Ponoć taki sam z jakiego robi się spadochrony. A worek w środku ma zapewnić lepsze napompowanie. Wszystko jest w opisie napisane
Opis...? Słusznie jak jest w opisie to musi być Ok.
Zmieniam zdanie! bom nie krowa.
jest ślicznny i generuje szum morskich fal.
A worek foliowy, koreluje z lotniczym materiałem.
Można go wykorzystać, jak mnie zemdli przy wirowaniu aby napełnić to cudo.
A i sam poziom nadymania przypomina mi mój wzwód obecny, co mi ułatwia pogodzenie się z tym Bo raźniej gdy człek uwali się niestabilnie, ciesząc, że nie jest sam z problemem.
No i w końcu ten materiał taki jak na spadochrony.
Jestem pod wrażeniem, bo one ratują życie i zdrowie. A to takie mi bliskie.
Popłakałem się ze wzruszenia
Kupiłem z ciekawości i tą zaspokoiłem
Tylko....
To moja subiektywna, spaczona opinia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum