|
|
Montaż głośników w szoferce i części mieszkalnej |
Autor |
Wiadomość |
Fenianek
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Crafter, 2,5 TDI, w budowie...
Nazwa załogi: Motylki
|
Wysłany: 2013-04-14, 16:16 Montaż głośników w szoferce i części mieszkalnej
|
|
|
Witam!
Za jakiś czas, po powrocie z rocznego wojażu po Francji planuje wymienić głośniki w kamperku. Wybór padł na takie to cudeńka:
http://allegro.pl/glosnik...3130730712.html
Planuje zakup dwóch par. Jedną parę chcę zamontować w szoferce, a drugą w części mieszkalnej. Znajomy poradził mi zakup zestawu, ale to chyba nie ma sensu bo w części mieszkalnej grały by tylko soprany. Czy mogę zamontować dwa takie zestawy i podłączyć je odpowiednio w radiu do wyjścia przodu i tyłu. Nie jest tak, że wyjścia tylne będą przenosiły tylko wysokie tony?
Pozdrawiam:) |
_________________ Tam twój dom, gdzie twój zadek! |
|
|
|
 |
salut
weteran

Twój sprzęt: Weinsberg Cara Loft 700 MEH
Nazwa załogi: SALUCIKI
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2010 Piwa: 108/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-04-14, 16:26 Re: Montaż głośników w szoferce i części mieszkalnej
|
|
|
Fenianek napisał/a: | Witam!
Za jakiś czas, po powrocie z rocznego wojażu po Francji planuje wymienić głośniki w kamperku. Wybór padł na takie to cudeńka:
http://allegro.pl/glosnik...3130730712.html
Planuje zakup dwóch par. Jedną parę chcę zamontować w szoferce, a drugą w części mieszkalnej. Znajomy poradził mi zakup zestawu, ale to chyba nie ma sensu bo w części mieszkalnej grały by tylko soprany. Czy mogę zamontować dwa takie zestawy i podłączyć je odpowiednio w radiu do wyjścia przodu i tyłu. Nie jest tak, że wyjścia tylne będą przenosiły tylko wysokie tony?
Pozdrawiam:) |
Jeżeli masz w radiu cztery wyjścia na głośniki to wszystko zadziała poprawnie. Dźwięk będziesz miał wszędzie taki sam. Całą regulacje masz w radiu: przód-tył, lewy-prawy, itd.
|
_________________ I don't need Google, my wife knows everything !!!
 |
|
|
|
 |
Fenianek
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Crafter, 2,5 TDI, w budowie...
Nazwa załogi: Motylki
|
Wysłany: 2013-04-21, 19:35
|
|
|
Super! Dzięki za podpowiedź, głośniki zakupione!!:) |
_________________ Tam twój dom, gdzie twój zadek! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|