|
|
Przesunięty przez: janusz 2011-02-11, 14:20 |
HINTERTUX AUSTRIA I LIVINIO WŁOCHY. Wyjazd 19 stycznia |
Autor |
Wiadomość |
mada23
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2008-01-06, 12:38 zimow wyjazd w alpy
|
|
|
Zapraszam na wyjazd zimowy do HINTERTUX AUSTRIA I LIVINIO WŁOCHY. Wyjazd 19 stycznia. Jadą 2 campery. w zeszłym roku bylismy tam na nartach camperem i było super. Więcej informacji 694 467 066 . POZDRAWIAM CHRYSTIAN |
|
|
|
 |
kaimar
weteran kaimar

Twój sprzęt: MOBILVETTA LAIKA CARADO RT GiottiLine
Nazwa załogi: MTM Campery
Pomógł: 17 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Piwa: 89/3 Skąd: Czechowice-Dziedzice
|
Wysłany: 2008-01-06, 12:44
|
|
|
Myślałem o Livigno ale w innym terminie. Napisz, proszę, gdzie staliście w Livigno |
|
|
|
 |
@ndrzej
weteran

Twój sprzęt: Laika Ecovip 309
Pomógł: 4 razy Dołączył: 29 Lip 2007 Piwa: 131/205 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 2008-01-06, 14:12
|
|
|
Dopóki koledzy nie przenieśli się z tematem gdzie indziej, ponawiam pytanie kaimara: gdzie parkowaliście w Livigno??? Jeździłem tam wielokrotnie, ale wyłącznie do apartamentów. W tym roku zamierzamy wyjechać tam z żoną kamperem (koniec marca, początek kwietnia), kiedy dni krótrze, a karnety tańsze. :-D
Z tego co pamiętam, są tam dwa kempingi, ale niezbyt tanie |
_________________ Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym!
Heraklit |
|
|
|
 |
mada23
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2008-01-06, 18:01 LIVIGNO CAMP
|
|
|
Jesli o AUSTRIE chodzi to stoimy na parkingu pod wyciągiem nic nie płacimy bo to nie cemping tylko warumek żeby nic nie kapało z kampera bo rano przyjerzdża policja i sprawdza. Na parkingu zazwyczaj stoi 10do 15 camperów z całej europy. W LIVINIO jest camping w centrum miasta i w zeszłym roku ja płaciłem 16euro za rodzine trzy osobową z prądem i sanitariatami za dobe .Na cempingu w zeszłym roku stało około 50 camperów niestety tylko my polacy . POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2008-01-06, 20:57
|
|
|
Jeżeli ktos zainteresowany to bardzo proszę. Wydzieliłem z wyjazdów. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|