|
|
Autokamp san marino Rab |
Autor |
Wiadomość |
rembacz
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2013-03-12, 19:06 Autokamp san marino Rab
|
|
|
Witam
Szukam cennika autokamp san marino na półwyspie Rab, na 2013r co do parceli na kempingu. Grzebie po necie i lipa. Byłem dwa razy w Poreciu na Biela Uvala, co polecam dla rodzin z małymi dziecimi. W tym roku szukam coś zbliżonego lecz z piaszczystą plażą i tak jak w Poreciu bez komarów. A może ktoś był na san marino, może jakiś inny kemping w cr. godny polecenia, spełniający w/w warunki.
Pozdr. |
|
|
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/129 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2013-03-12, 20:34
|
|
|
byliśmy w 2009r. na san marino www.camping.imperial.hr/autocamp-san-marino/ dla dzieciaków super tylko trzeba doliczyć prom ok 30euro w jedną stronę a informacje o tym miejscu znalazłem na www.cro.pl , cennika nie widzę ale my byliśmy 2 połowa września w droższej alejce pod drzewami w przeliczeniu ok.95 zł 2+2 ale trzeba uważać na piach na kempingu można się zakopać |
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
Załoga G
stary wyga
Twój sprzęt: Trafic Grand Passenger
Nazwa załogi: Załoga"G"
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Lis 2010 Piwa: 20/3 Skąd: Lubliniec
|
Wysłany: 2013-04-02, 22:35
|
|
|
Jeżeli nie możesz znaleźć cennika, to napisz do nich
ac-sanmarino@imperial.hr
Możesz po angielsku, albo tak jak ja to kiedyś zrobiłem jadąc do Splitu, napisałem prosto i z humorem po polsku, wrzuciłem to do translate.google.pl, wybrałem chorwacki i mi odpisali.
|
|
|
|
 |
vincent
zaawansowany

Twój sprzęt: Carthago
|
Wysłany: 2013-06-15, 12:22 Re: Autokamp san marino Rab
|
|
|
rembacz napisał/a: | Witam
Szukam cennika autokamp san marino na półwyspie Rab, na 2013r co do parceli na kempingu. Grzebie po necie i lipa. Byłem dwa razy w Poreciu na Biela Uvala, co polecam dla rodzin z małymi dziecimi. W tym roku szukam coś zbliżonego lecz z piaszczystą plażą i tak jak w Poreciu bez komarów. A może ktoś był na san marino, może jakiś inny kemping w cr. godny polecenia, spełniający w/w warunki.
Pozdr. |
Też się tam wybieramy na początku lipca z dziecmi i na 2 kampery. Kiedyś polecał mi ten kemping Martini44. Kiedy planujcie tam być.? |
_________________ pozdrawiam
vincent - Paweł z załogą |
|
|
|
 |
andi at
Kombatant
Twój sprzęt: szukam H1L2
Pomógł: 15 razy Dołączył: 20 Lis 2008 Piwa: 80/38 Skąd: wieden
|
|
|
|
 |
Wieluniak_1
zaawansowany
Twój sprzęt: Eura Mobil integra 726
Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Mar 2011 Piwa: 16/12 Skąd: Polska
|
Wysłany: 2013-06-20, 09:48
|
|
|
Ja byłem tam w ubiegłym roku ... wytrzymałem aż 3 dni. Tłok taki, że nie wiedziałem czy siedzę przy swoim stoliku czy już sąsiada. Na kempingu brudno było. Ze względu na masę ludzi łazienki nie powalały czystością. Nawet dzieci nie były zadowolone z tego miejsca.
Plaża faktycznie ładna, ale nie rekompensowała nam wad campingu. |
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/171 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2013-06-20, 10:05
|
|
|
dla niektórych tłok a dla mnie luz..... i mam oddmienne zdanie o tym kempingu niz Ty
DSC09681.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 3460 raz(y) 160,68 KB |
DSC09712.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 59 raz(y) 188,01 KB |
|
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
rembacz
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2013-06-20, 10:21 Re: Autokamp san marino Rab
|
|
|
vincent napisał/a: | rembacz napisał/a: | Witam
Pozdr. |
Też się tam wybieramy na początku lipca z dziecmi i na 2 kampery. Kiedyś polecał mi ten kemping Martini44. Kiedy planujcie tam być.? |
Jedziemy 15 lipca na dwa tygodnie 1,5+9+10+żonka i ja |
|
|
|
 |
rembacz
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2013-06-29, 20:38
|
|
|
Ktoś się orientuje z jakiego banku jest bankomat przy cempingu san marino? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|