|
|
|
Tail Ship Races 2013 |
| Autor |
Wiadomość |
Żywy
trochę już popisał

Twój sprzęt: Laika 650 REXOSLINE
Nazwa załogi: Żywinki
|
Wysłany: 2013-07-08, 21:56 Tail Ship Races 2013
|
|
|
Witam.
Właściwie to pewnie pytanie dla "grupy szczecińskiej".
Wybieramy się kamperowo na Tail Ship Races 2013 z małym żeglarzem na pokładzie.
Proszę poradźcie gdzie można by się zatrzymać w Szczecinie podczas tej imprezy, żeby jak najwięcej zobaczyć i stać bezpiecznie. W opcji jest ciągnięcie łupiny za sobą i oglądanie atrakcji wody, więc może poradzicie jakieś miejsce niedaleko z dostępem do wody.
Dziękuję z góry, a właściwie z Gór ;-). (rodzinnie ze Szklarskiej Poręby).
Pozdrawiamy. |
|
|
|
 |
Track222
weteran

Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Piwa: 89/10 Skąd: Krosno
|
Wysłany: 2013-07-08, 22:01
|
|
|
| Fajny masz awatar!!! |
_________________ „Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósł to, czego zmienić nie mogę, i daj mi mądrość, abym odróżnił jedno od drugiego.” - Marek Aureliusz
 |
|
|
|
 |
krynia i stan
weteran

Twój sprzęt: w budowie
Nazwa załogi: G-Team
|
Wysłany: 2013-07-09, 08:58
|
|
|
Twoje warunki spełnia chyba tylko Camping Marina http://www.campingmarina.pl/kontakt_pl.htm
Ale to jest daleko od miejsca imprezy, nie wiem jaką łódkę macie, bo przy odrze ciężko jest coś zwodować, no i tam to tylko jakieś parkingi są do dyspozycji. Jeśli przyjedziecie odpowiednio wcześnie to miejsce się znajdzie , tuż przed imprezą to raczej wątpię. |
_________________ jak coś wymyślę to tu napiszę ..... |
|
|
|
 |
Żywy
trochę już popisał

Twój sprzęt: Laika 650 REXOSLINE
Nazwa załogi: Żywinki
|
Wysłany: 2013-07-09, 10:27
|
|
|
Dziękuję bardzo.
Pewnie skończy się tak, że przyjedziemy wcześniej i będziemy szukać miejsca. Awaryjnie zostanie Marina. Z googla wynika, że to rzeczywiście kawałek drogi od Wałów Chrobrego.
Jeszcze jest trochę czasu, pozdrawiamy. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|