|
|
Telewizorek do kampera |
Autor |
Wiadomość |
esgaj
trochę już popisał
Twój sprzęt: Laika kreos
Nazwa załogi: Gajowi
|
|
|
|
 |
zibikruk
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.8 JTD - LAIKA Kreos 3009
Nazwa załogi: Kruczki
Pomógł: 13 razy Dołączył: 24 Cze 2010 Piwa: 93/116 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2014-04-28, 17:31
|
|
|
Mam Mistrala 15,6".
To mój drugi, pierwszy sprzedałam razem z kamperkiem i od 3 tygodni mam drugi.
Telewizor poprawiony, mnie bardzo odpowiada. Dla członków CT zniżka.
Pisz bezpośrednio do nich a nie przez allegro, lepiej telefonicznie. |
_________________ Retirement is the time of your life ... to have the time of your life!
 |
|
|
|
 |
HarryLey4x4
weteran

Twój sprzęt: Elnagh Gigant Nissan Patrol rules
|
Wysłany: 2014-04-28, 17:44
|
|
|
mam Hyundaia 22 cale z DVD , DVBT , wysoka rozdzielczośc, ciekawa oferta, ale trochę skomplikowany w obsłudze. Oczywiście pisze o tym , który ja mam. |
|
 |
ted
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Fiat Ducato Dethleffs
|
Wysłany: 2014-06-06, 11:50
|
|
|
Mam Mistrala 15,6 i zdecydowanie polecam. Cena mega, a jak komuś i tak dużo to są raty procent. Ładnie odbiera, działa na 12 V, odtwarza filmy.
Ale w przypadku odtwarzania filmów z USB, na fabrycznych głośnikach, jest bardzo cicho. |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2014-06-06, 12:25
|
|
|
Po tym jak kupiłem kamerę Sony i ona ma wbudowany projektor. Zastanawiałem się nad telewizorem do kampera. Chociaż mam TV, to bardziej zastanawianie niż potrzeba. Dlaczego nie zamiast stosunkowo ciężkiego telewizora, bardziej uniwersalny mikro projektor.
Teraz projektorki o wadze 200-300g mogą wyświetlać fajny obraz bawet o przekątnej 2-3 m. 15 czy 20 calowy obraz bez najmniejszego problemu bez zasłaniania okien. Bez mocnych uchwytów dla telewizora. Same zalety. Niektóre nawet mają czytnik USB i kard SD. Bardzo prosty da się kupić za 150 zł. Taki fajniejszy w cenie telewizora. Mają wejście HDMI chociaż nie obsługują takiej rozdzielczości ale jakie to ma znaczenie w kamperze? |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|