|
|
|
Szukam skrzyni biegów do Fiat Talento (Ducato) '93 1.9D |
| Autor |
Wiadomość |
Mazby
trochę już popisał

Twój sprzęt: cośtam330 na Talento'93 1.9D
|
Wysłany: 2013-09-17, 08:54 Szukam skrzyni biegów do Fiat Talento (Ducato) '93 1.9D
|
|
|
Witam,
Szukam skrzyni biegów do mojego kamperka.
Jako , że ludek z forum jest po całym kraju i nie tylko, zwracam się z prośba o wizytę w szrotach wam znanych i zapytanie o skrzynie begów do kamperka Fiat Talento (Ducato) '93 1.9D (symbol 290 UAK)
Fotki skrzyni dołączę, a ew. wasze upolowane mile widziane
Kto znajdzie jakieś serwisówki z numerami , też proszę o link
Byłbym wdzięczny za pomoc
mazby
 |
|
|
|
 |
Mazby
trochę już popisał

|
Wysłany: 2013-09-24, 10:56
|
|
|
Serdeczne podziękowania dla kolegi BiM. Polecił mi super zakład naprawy skrzyni. Już robią
Serdecznie dziękuję
mazby |
|
|
|
 |
Adamcuk
trochę już popisał FIAT DUKATO ll HYMER C 544

Twój sprzęt: FIAT DUKATO ll HYMER C 544
Nazwa załogi: ADAM & RENIA
|
Wysłany: 2013-09-24, 13:20
|
|
|
| Mazby napisał/a: | Serdeczne podziękowania dla kolegi BiM. Polecił mi super zakład naprawy skrzyni. Już robią
Serdecznie dziękuję
mazby |
Ja szukam dobrego warsztatu ,żeby uciszyć skrzynię bo mocno ja słychać ,wycie jest dość nie przyjemne do ucha
jak co to opisz ten warsztat i podaj namiary
ps.Fiat rok1993 2,5d jest to włoski wynalazek ,czy na skrzyni jest wybity kod lub numer |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 179/108 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2013-09-24, 13:30
|
|
|
| Mazby napisał/a: | Serdeczne podziękowania dla kolegi BiM. Polecił mi super zakład naprawy skrzyni. Już robią
Serdecznie dziękuję |
Ja dostałem od szanownego kolegi Lepciaka i jakoś ta wspólna pomoc się kręci.Oby gośc nie podniósł cen jak mu pół CT zawita |
|
|
|
 |
Mazby
trochę już popisał

|
Wysłany: 2013-09-24, 16:12
|
|
|
| Bim napisał/a: | | .Oby gośc nie podniósł cen jak mu pół CT zawita | .. obawiam się, że to "doktor ostatniej szansy" i nie ma już innej opcji. Mnie w paru renomowanych zakładach powiedzieli, że sprowadzenie tych części to wartość nowej skrzyni. On miał , znaczy synchronizatory, bo zębatek już niema.
Ze szrotu już miałem 2, wszystko OK do zamontowania. Pod obciążeniem wyłażą defekty. No i koszty montaz/demontaz/wysyłka...
http://www.anmar.iap.pl/info.html (czasami nie odpala to wpisz w googl "mucha, anmar, skrzynie biegów")
GPS:50.128641,20.105085
jakby ktoś jechał to dajcie cynk, to wam dam fotkę bo jest niezły cyrk.
Jeśli Ci wyje to pewnie łożyska, zapytaj telefonicznie.
pozdro
mazby |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|