|
|
|
Kamper Integra |
| Autor |
Wiadomość |
przemo.d
stary wyga
Twój sprzęt: FORD 2.0 CI
Nazwa załogi: Przemo.D
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Gru 2011 Piwa: 30/147 Skąd: Piaseczno
|
|
|
|
 |
Jawor_ki
doświadczony pisarz

Nazwa załogi: Asia , Adam , Julka i Igor
|
Wysłany: 2013-09-28, 16:24
|
|
|
Jak dla mnie Adrian-ka super |
|
|
|
 |
tadek27
zaawansowany

Twój sprzęt: adria coral 660 SP
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Piwa: 2/3 Skąd: Świecie
|
Wysłany: 2013-09-28, 17:07
|
|
|
może jestem trochę stronniczy ale adria ładniejsza |
_________________ Pozdrawiam
tadek
 |
|
|
|
 |
fortero
trochę już popisał

Twój sprzęt: FIAT DUCATO KNAUS SPORT TI 650 MG
Nazwa załogi: Joanna i Rafał
|
Wysłany: 2013-09-28, 21:06
|
|
|
| moim zdaniem wybrałbym adrie najwarzniejszym plusem jest to salon plska i młodszy rocznik aco do knausa ładny ale chora cena. |
|
|
|
 |
DAKOTA
stary wyga
Twój sprzęt: CARTHAGO chic T 4.9 nastepny tez T 4.9
Nazwa załogi: DAGOCIK
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Piwa: 12/20 Skąd: Wieden, Tarifa
|
Wysłany: 2013-09-29, 07:10
|
|
|
| fortero napisał/a: | | moim zdaniem wybrałbym adrie najwarzniejszym plusem jest to salon plska i młodszy rocznik aco do knausa ładny ale chora cena. |
1.w 2008 roku w polsce nie bylo salonu Adrii (majacego samochody kampingowe,byl handlarz Adrii w okolicy Andrychowa,ale przyczepowy), sprowadzali te samochody poszczegolni Handlarze , ale nawet camper Assistance nie dzialalo na polske , a wiec czar salonu polskiego juz prysnal.
znam kilka przypadkow takowych wlasnie importow ,a koledzy w dalszym ciagu jezdza jeszcze tymi samochodami ,i z naprawami gwarancyjnymi bylo roznie.
2 Senic byl produkowany od 2008 roku , a wiec jest to samochod w koncpcji nowy niespawdzony (w tymtych czasach),
widocznie komus sie podobal a handlarz dla niego sprowadzil ,ale czy mial servis i pojecie czym handluje to watpie , nie majac umowy , nie mial nawet odpowiednich przeszkolen servisowych.(chodzi mi o zabudowe ,nie technike grzewczo, kuchenno,lodowkowa).A samochod nowy koncepcyjnie zawsze ma jakies bolaczki.Poza tym jest na Renault ,a nie na Fiacie,waga tego samochodu to 3160 kg bez gadzetow, 3260 kg w farbereite zustand + osoby + +++
3.
Obydwa tu zaprezentowane pojazdy , po zaladunku 2+2 + gadzety campingowo-wakacyjne nie mieszcza sie w 3,5 tony,pomimo rejestracji na 3,5 tony
4.Plusem Knausa jest to ze byl produkowany juz wczesniej, czyli sprawdzona konstrukcji i druga podloga .
Rok produkcji moze sie zgadzac ,ale nie na pewno, najprowdopodobniej jest to samochod z jesiennej produkcji 2005 roku, bo te silkniki byly tylko do polowy 2006 roku.Knaus idac z postepem staral sie montowac juz na nowych pomyslunkach , bo latwiej sprzedac nowsza niz starsza technike.
5.W obydwu samochodach dziwi mnie tak maly przebieg .Kupujac samochod za 70 do 80 tys euro(a obydwa mniej wiecej tyle kosztowaly jako nowe z gadzetami) stara sie go kazdy wykorzystac w turystyce , no chyba ze wiecej czasu spedza w servisie niz na drodze
6. Co do ceny to nie bede tu komentowal , bo mamy wolny rynek i kazdy moze wolac co chce, ale czy dostanie to inny sprawa.
DAKOTA |
_________________ http//kamper-meine-freiheit.blogspot.co.at/
Zaden Penis nie jest tak twardy jak zycie
 |
|
|
|
 |
kaimar
weteran kaimar

Twój sprzęt: MOBILVETTA LAIKA CARADO RT GiottiLine
Nazwa załogi: MTM Campery
Pomógł: 17 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Piwa: 89/3 Skąd: Czechowice-Dziedzice
|
Wysłany: 2013-09-29, 10:52
|
|
|
| DAKOTA napisał/a: | | 1.w 2008 roku w polsce nie bylo salonu Adrii |
Nie masz racji. BYŁ salon ADRIA w Katowicach na ul. Kolejowej. Do dzisiaj zostały resztki reklam z logo ADRIA na budynku. Firma już nie działa. |
_________________ www.camperymtm.pl
www.kamperownia.pl |
|
|
|
 |
przemo.d
stary wyga
Twój sprzęt: FORD 2.0 CI
Nazwa załogi: Przemo.D
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Gru 2011 Piwa: 30/147 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 2013-09-29, 12:50
|
|
|
Witam
Waga auta Adrii 2950 w dowodzie.
Wyglada ładnie brak uszkodzeń zabudowy, środek jak nowy całe auto jak nieużywane.
Sprzedający raczej handlarz , umowa zwykła na najlepiej śmieszną kwote tak przedstawia się zakup. |
|
|
|
 |
Fux
Kombatant
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2007 Piwa: 29/96 Skąd: ze wsi
|
Wysłany: 2013-09-29, 12:56
|
|
|
Wjedź na wagę...
Gdy na płocie ktoś napisze doopa, to tak będzie? |
|
|
|
 |
Track222
weteran

Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Piwa: 88/10 Skąd: Krosno
|
Wysłany: 2013-09-29, 12:58
|
|
|
| Fux napisał/a: | Wjedź na wagę...
Gdy na płocie ktoś napisze doopa, to tak będzie? |
Po co ? |
_________________ „Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósł to, czego zmienić nie mogę, i daj mi mądrość, abym odróżnił jedno od drugiego.” - Marek Aureliusz
 |
|
|
|
 |
Fux
Kombatant
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2007 Piwa: 29/96 Skąd: ze wsi
|
Wysłany: 2013-09-29, 13:02
|
|
|
Gdyż wpis w DR może być fikcją.
Zresztą ktoś wyżej pisał, że bryka cięższa.
| DAKOTA napisał/a: | | Poza tym jest na Renault ,a nie na Fiacie,waga tego samochodu to 3160 kg bez gadzetow, 3260 kg w farbereite zustand + osoby + +++ |
Masa użytkowa mniej, niż 400-500 kg po zalaniu płynami, szpejem, jakimś skuterem, pasażerami i po ptakach.
Nawet zgrzewki mineralnej możesz nie wsadzić. |
|
|
|
 |
papamila
Kombatant

Twój sprzęt: ROLLER TEAM
Nazwa załogi: papamila
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Cze 2007 Piwa: 121/5 Skąd: Trójmiasto i okolica
|
Wysłany: 2013-09-29, 13:56
|
|
|
| przemo.d napisał/a: | | na najlepiej śmieszną kwote tak przedstawia się zakup. |
i kto tu ma robić za idiotę?
(sprzedający czy kupujacy?)
a ten przebieg to mistrzostwo świata |
|
|
|
 |
DAKOTA
stary wyga
|
Wysłany: 2013-09-29, 15:11
|
|
|
| kaimar napisał/a: | | DAKOTA napisał/a: | | 1.w 2008 roku w polsce nie bylo salonu Adrii |
Nie masz racji. BYŁ salon ADRIA w Katowicach na ul. Kolejowej. Do dzisiaj zostały resztki reklam z logo ADRIA na budynku. Firma już nie działa. |
tak napisalem
1.w 2008 roku w polsce nie bylo salonu Adrii (majacego samochody kampingowe,byl handlarz Adrii w okolicy Andrychowa,ale przyczepowy)
kolego nie myl salonu ,z ogrodkiem w ktorym stoja 2 kampery do sprzedania
a tam pisze wyraznie z salonu z polski
moge zamiescic zdjecia salonu z samochodami kamperowymi i ogrodka w ktorym stoja kampery do sprzedania ,jak chcesz
pozdrawiam
DAKOTA |
 |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Cze 2011 Piwa: 370/757 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2013-09-29, 17:40
|
|
|
| DAKOTA napisał/a: |
moge zamiescic zdjecia salonu z samochodami kamperowymi i ogrodka w ktorym stoja kampery do sprzedania ,jak chcesz DAKOTA |
Widać Kolego ze jesteś rodem z Wiednia, tu jest polska i narazie handlujemy jak kogo stać między innymi z ogródka, ale to mniej istotne, piszesz że autko z 2008 roku nie może mieć 30tyś km a skąd wiesz, ja dla jaj kupiłem osobówkę z 1989 roku z przebiegiem 20 tyś od pani która w Wiedniu j...a chuśta dziadkom i co można , jak byś chciał zapraszam do obejrzenia,
z całym szacunkiem i bez jakich kolwiek animozji pozdrawiam uniżenie komplecik
Ps. Najwarzniejsi są ludzie którzy nas obsługują i dobrą robotę nawet pod chmurką zrobią a wielkie salony nie dla nas bidulek. |
_________________ komplet |
|
|
|
 |
DAKOTA
stary wyga
|
Wysłany: 2013-09-29, 18:39
|
|
|
| Komplecik napisał/a: | | DAKOTA napisał/a: |
moge zamiescic zdjecia salonu z samochodami kamperowymi i ogrodka w ktorym stoja kampery do sprzedania ,jak chcesz DAKOTA |
Widać Kolego ze jesteś rodem z Wiednia, tu jest polska i narazie handlujemy jak kogo stać między innymi z ogródka, ale to mniej istotne, piszesz że autko z 2008 roku nie może mieć 30tyś km a skąd wiesz, ja dla jaj kupiłem osobówkę z 1989 roku z przebiegiem 20 tyś od pani która w Wiedniu j...a chuśta dziadkom i co można , jak byś chciał zapraszam do obejrzenia,
Ps. Najwarzniejsi są ludzie którzy nas obsługują i dobrą robotę nawet pod chmurką zrobią a wielkie salony nie dla nas bidulek. |
cos kolega niesprawny w polskim czytaniu
napisalem : dziwi mnie ze ma
a nie ze; nie moze miec ;
no ale coz nie ma sie co produkowac
zacytuje
Albert Einstein
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
pozdrawiam
DAKOTA |
 |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Cze 2011 Piwa: 370/757 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2013-09-29, 18:58
|
|
|
| DAKOTA napisał/a: | | Komplecik napisał/a: | | DAKOTA napisał/a: |
cos kolega niesprawny w polskim czytaniu
napisalem : dziwi mnie ze ma
a nie ze; nie moze miec ;
no ale coz nie ma sie co produkowac
zacytuje
Albert Einstein
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
pozdrawiam
DAKOTA |
Wygrałeś , będę kupował towar namaszczony przez Ciebie
|
_________________ komplet |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|