Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
zmiana podroznego w busa do przewozenia towaru w 5 minut
Autor Wiadomość
artex1 
trochę już popisał

Otrzymał 7 piw(a)
Wysłany: 2013-10-28, 00:49   zmiana podroznego w busa do przewozenia towaru w 5 minut

witam wszystkich podroznikow

byl temat wiaderka grilla i obiecalem wrzucic jakies inne pomysly, ktore rodza sie w mojej glowie...
Jako, ze kiedys mialem firme budowlana i czasem musialem cos przewiezc musialem miec mozliwosc rozmontowania mojego kamperka... jak to obszedlem zalaczone w zdjeciach. Prosze zauwazyc ze cala przestrzen pod lozkiem mam wolna i moge przewiezc tam wiele rzeczy, choc na codzien i tak woze tylko swoje zabawki do podrozowania...
Caly tyl auta jestem w stanie rozmontowac w 5 minut i miec pake wolna do transportu...

Mam nadzieje , pomysl przyda sie kolega ktorzy moga lub chca miec tylko jedno auto a musi ono pracowac jak i dawac przyjemnosc z podrozach

pozdrawiam
Artur

resized_20131024_160643.jpg
na tyle lozko polozone jest na rozciaganym ceowniku z ikei (50zl)
Plik ściągnięto 33 raz(y) 38,9 KB

resized_20131024_160137.jpg
belka z ikei zakladana na cos w rodzaju zawiasu do drzwi lub bramy przykreconego do sciany busa (oczywiscie nie jest to zawias i nie jest ruchomy). Kupione w kastoramie za okolo 3 zl...
Plik ściągnięto 36 raz(y) 33,24 KB

resized_20131024_160615.jpg
lewa strona kolejny ceownik a prawa strona deska z odpadu na budowie...na to wszystko zwykle deseczki na podstawe lozka. materac od spodu moze sie wietrzyc a do tego mam dojscie pod lozko jesli potrzebuje cos wyjac.
Plik ściągnięto 36 raz(y) 46,61 KB

resized_20131024_160629.jpg
prawa strona lozka jesli potrzebuje podwojne to zwykla sklejka na zawiasach, ktora moge podnosic i opuszczac
Plik ściągnięto 40 raz(y) 38,56 KB

resized_20131024_160805.jpg
mebel na zdjeciu to biurko, ktore przewozilem kolezance (nie wchodzi w sklad kamperka :) fotel pasazera na przodzie od vw transportera z swietna opcja skladania oparcia
Plik ściągnięto 35 raz(y) 34,94 KB

resized_DSC00913.JPG
nieodlaczny towazysz moich podrozy - mr bean bag :)
Plik ściągnięto 41 raz(y) 79,02 KB

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu