|
|
Przesunięty przez: janusz 2009-10-05, 22:31 |
tuner do cyfry+ na 12v |
Autor |
Wiadomość |
f68
weteran

Twój sprzęt: Dethleffs Globethrotter A520
Nazwa załogi: f68
|
Wysłany: 2008-02-07, 16:52 tuner do cyfry+ na 12v
|
|
|
mam takowy działa zakupiłem , kolega wgral soft wystarczy włozyc kartę i działa nie potrzeba żadnych dodatkowych modułów dostepu kosztował mnie 1000zł w sklepie z częściami do kampera chcieli 1200+350 zaa moduł dostepu do karty i 100za soft
ma tylko 24w mocy więc spokojnie akumulatory wytrzymają a ponadto ma wejście lan mozna do niego podłaczyć net , fotoitd
istne cudeńko grzebałem grzebałem i mi przysłali z niemcowa |
|
|
|
 |
janusz 52
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Fiat 2,8 JTD LMC Liberty
|
Wysłany: 2008-02-07, 18:31
|
|
|
och no właśnie mam pytanie
Stary sprzęt wywaliłem bo wnuczek powiedział mi że nie jestem trendy. On ma monitor 16:9 Samsunga 19 cali no i potrzebuje do tego przy wyjeżdzie mieć dostęp do gierek. co nalezy kupić żeby mu to wszystko zgrac. Licze na pomoc znawców tego dla mnie to czarna magia
z góry dziekuje za pomoc
janusz 52 |
|
|
|
 |
DAKOTA
stary wyga
Twój sprzęt: CARTHAGO chic T 4.9 nastepny tez T 4.9
Nazwa załogi: DAGOCIK
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Piwa: 12/20 Skąd: Wieden, Tarifa
|
Wysłany: 2008-04-06, 14:17
|
|
|
witam
i pojawia sie mysle ze maly problem;;;
a wiec wczoraj poszedlem kupwac antene SAT (w komplecie posiada tuner Ktory to ma wbudowane cos tam do sterowania),taka co sie sama nastawia i szuka sygnalu --posiadam tez cyfrwego polsata , i okazuje sie ze moj polsacik nie bedzie dzialal z antena bo nie ma modulu szkania ,czy macie jakies informacjie jak moge ten problem zniwelowac ,ale aby mozna bylo podlaczyc polsata
pozdr.
DAKOTA |
|
|
|
 |
CrazyJack
zaawansowany 100% włóczykija

Twój sprzęt: T5 California 4x4
Nazwa załogi: CrazyTeam
|
Wysłany: 2008-04-06, 15:47
|
|
|
janusz 52 napisał/a: | ma monitor 16:9 Samsunga 19 cali no i potrzebuje do tego przy wyjeżdzie mieć dostęp do gierek. co nalezy kupić żeby mu to wszystko zgrac. |
Myślę, że jeśli wnuk ma konsole PlayStation lub inną to wystarczy odpowiedni kabel do podłączenia do TV Samsunga. (powinien taki przy konsoli posiadać)
Potrzeba również dużo prądu, czyli zasilanie 230V, ponieważ przetwornica z akumulatorem nie pociągnie długo przy PlayStation wraz z TV 19" (który może mieć nawet 3,5A) |
_________________ "Rzec można, że odwieczną tajemnicą świata jest jego poznawalność." [Einstein]
Llink www to moja praca |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|