|
|
GRECIA KONIEC WRZESNIA DOCELOWO KRETA |
Autor |
Wiadomość |
tomek i zanetka
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: MOBILVETTA MH 89
Nazwa załogi: siudym
|
Wysłany: 2014-08-10, 18:31 GRECIA KONIEC WRZESNIA DOCELOWO KRETA
|
|
|
WITAM MAM PYTANKO JAK Z KEMPINGAMI NA KRECIE PROSZE O ODPOWIEDZ DZIEKUJE I POZ |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 358/407 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2014-08-10, 22:00
|
|
|
My już drugi rok płyniemy na Krete,miedzy 12 a 15 września będziemy,bo płyniemy przez Kythiare/kilka dni/,to wpłyniemy do Kissamos.Wy macie prom z Pireusu do Heraklionu.2 m-ce objazdu ale nie widzieliśmy kampingu.musisz sobie poczytać cos o kempingach.W Nicku naszym jest telefon który mamy ze sobą jak chcesz się spotkać to dzwon.Mysle ze nie czytales relacji Muzyk Kreta 2013 masz 27 stron informacji i zdjęć.Do usłyszenia Barbara Muzyk |
|
|
|
 |
samotny wilk
weteran W podróży jesteśmy zawsze.

Nazwa załogi: Wędrowniczek
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Wrz 2013 Piwa: 73/62 Skąd: Stolica
|
Wysłany: 2014-08-17, 18:12
|
|
|
Ja namierzyłem "CAMPING ELIZABETH-RETHYMNO". A dowiedziałem się o nim w 2013 r. w czasie mojego pobytu na Krecie. W czasie przygotowań do wyjazdu rozważałem wariant pobytu na kempingu na Krecie. Jednak, ostatecznie skończyło się na hotelu. Podróż odbyłem samolotem.
Namiary na ten kemping:
- info@camping-elizabeth.net RETHYMNO;
- numer telefonu: +30 2831 028694;
- http://www.camping-elizabeth.net/
Mam profil tego kempingu na Facebook - u i pewnie w przyszłości tam zawitam. |
_________________ Andrzej
 |
|
|
|
 |
jedrek49
weteran badz zawsze usmiechniety
Twój sprzęt: sprinter CDI 2,7 316
Nazwa załogi: jedrek49
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2009 Piwa: 52/3 Skąd: Rzeszow
|
Wysłany: 2014-08-21, 10:32
|
|
|
witam
Milo mi slyszec ,ze jedziecie na Krete
My chcemy jechac na przyszly rok ,to bedziemy wiedziec gdzie jechac ,jak jechac ,napiszcie prosze po powrocie
dziekuje
jedrek49 |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 358/407 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2014-08-23, 20:19
|
|
|
jedrek49 napisał/a: | My chcemy jechac na przyszly rok ,to bedziemy wiedziec gdzie jechac ,jak jechac ,napiszcie prosze po powrocie | czy to do mnie,Jwzeli tak to jak się nic nie wydarzy to zawsze pisze co i jak,co by nie rzec mape trzeba mieć i dobry przwwodnik.Na razie polecam Ci filmiki na yutubie.Barbara,ps,czs wyjazdu już bliski. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|