|
|
|
Narty kamperem- ferie 2014 |
| Autor |
Wiadomość |
frykas1
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ford chausson Flash 03.
Nazwa załogi: FRYKASY
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Mar 2012 Piwa: 2/8 Skąd: Radzymin-Warszawa
|
Wysłany: 2014-02-11, 10:46 NARTY
|
|
|
Witam,mam zamiar na mały wypad na narty w polskie góry ,będzie to pierwszy raz camperem.Wyjazd w poniedziałek 17.02.z Radzymina ,w planach mam spędzić każdy dzień w innym miejscu .Zaczynam od Białki -Jurgów-Zakopane i Chopok .Mile widziane jakieś podpowiedzi i sugestię jak się przygotować do takiego wypadu ,pozdrawiam |
|
|
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/470 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2014-02-11, 12:03
|
|
|
Helou.
My również wybieramy się mikro-paczką mniej więcej tym samym torem.. z tym, że wyjeżdżamy 21.02.
Oczywiście nasz wyjazd uzależniony jest od przychylności zimowej aury.
Spis zimokamperowych tematów znajdziesz tutaj -> http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=12046 .
Pamiętaj o propanie w butlach, zimowym ogumieniu, zabezpieczeniu termicznym szoferki, wlaniu roztworu uniemożliwiającego zamarznięcie szarej wody |
|
|
|
 |
zbychu
weteran
Twój sprzęt: Arca M699GLT Fiat
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Sty 2010 Piwa: 19/9 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: 2014-02-11, 12:58 Re: NARTY
|
|
|
| frykas1 napisał/a: | Witam,mam zamiar na mały wypad na narty w polskie góry ,będzie to pierwszy raz camperem.Wyjazd w poniedziałek 17.02.z Radzymina ,w planach mam spędzić każdy dzień w innym miejscu .Zaczynam od Białki -Jurgów-Zakopane i Chopok .Mile widziane jakieś podpowiedzi i sugestię jak się przygotować do takiego wypadu ,pozdrawiam |
Koniecznie narty i strój kąpielowy |
_________________ ZBYSZEK I STASIA
 |
|
|
|
 |
frykas1
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ford chausson Flash 03.
Nazwa załogi: FRYKASY
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Mar 2012 Piwa: 2/8 Skąd: Radzymin-Warszawa
|
Wysłany: 2014-02-11, 13:40
|
|
|
Dzięki .ZBYCHU,zabieram narty wodne i kapok |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|