|
|
Planowanie trasy |
Autor |
Wiadomość |
kswiecicki
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2015-05-16, 23:33 Planowanie trasy
|
|
|
Witam,
Jestem nowym użytkownikiem tego forum i chyba dobrze trafiłem z tematem :-) do czynienia z kamperem miałem w 2007 roku. Jeszcze jako mały dzieciak. Zrobiliśmy wraz z rodzicami spory kawałek po Zachodzie :-)
Teraz po kilku latach pomysł spędzania wakacji w ten sposób znów wrócił. Wraz z przyjaciółmi chcemy wypożyczyć kampera i ruszyć :-) stąd moje pytania, które zadam także na dole bo zapewne wszystkich nie pamiętam a wiadomo przyjdą one też z czasem.
1. Może podrzucice kilka pomysłów co do trasy. Chcemy na pewno odwiedzić takie miasta jak Wenecja, Mediolan, Lazurowe Wybrzeże [nie mamy tu ustalonego miejsca i liczę że pomożecie], Paryż [Disney Land i Park Asterixa] i Frankurt nad Menem. Jakie inne miasta, miejsca jeszcze możecie zaproponować? |
|
|
|
 |
tosiek159
doświadczony pisarz Tosiek 159

Twój sprzęt: Fiat Ducato Frankia 680, Bürstner Ixeo726G
Nazwa załogi: Farmerzy: Halinka i Tosiek
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2010 Postawił 7 piw(a) Skąd: woj.Opolskie
|
Wysłany: 2015-05-17, 00:47 Planowanie trasy
|
|
|
Powoli, bez urazy, kamper nie samolot, chyba że chcesz "zaliczyć" kolejne miejsca.
Kamper to Twój mobilny DOM.
Tam, gdzie tylko zaparkujesz, masz kolejną wypadową bazę a dodatkowo uzbrojony w rowery,
objeździsz wiele ciekawych miejsc a jest ich sporo.
Na początek zaplanuj kierunek wędrówki, bo zazwyczaj nie jedzie się np.do Paryża a w kierunku Paryża, po drodze zwiedzając zaplanowane miejsca.
Tak więc spokojnie zaplanuj i w drogę...
Powodzenia |
_________________ Carpe diem |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|