|
|
kupno kampera na targach |
Autor |
Wiadomość |
ilexis
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: buerstnerek
Nazwa załogi: pietaszki
|
Wysłany: 2014-08-19, 16:30 kupno kampera na targach
|
|
|
Witam , czy ktos z szanownych kolegow/kolezanek mial sposobnosc badz slyszal o mozliwosci kupna kamperka na targach ( powystawowego ) ? wybieramy sie do dusseldorfu we wrzesniu i nie mozemy znalezc nigdzie info w tym temacie ... dzieki za sprawna podpowiedz ilexis |
|
|
|
 |
DAKOTA
stary wyga
Twój sprzęt: CARTHAGO chic T 4.9 nastepny tez T 4.9
Nazwa załogi: DAGOCIK
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Piwa: 12/20 Skąd: Wieden, Tarifa
|
Wysłany: 2014-08-19, 17:56 Re: kupno kampera na targach
|
|
|
ilexis napisał/a: | Witam , czy ktos z szanownych kolegow/kolezanek mial sposobnosc badz slyszal o mozliwosci kupna kamperka na targach ( powystawowego ) ? wybieramy sie do dusseldorfu we wrzesniu i nie mozemy znalezc nigdzie info w tym temacie ... dzieki za sprawna podpowiedz ilexis |
a dlaczego powystawowy????
myslisz ze bedzie tanszy??? to sie mylisz
przemysl ile razy w takim camperze na targach zostaja otwierane drzwiczki w szafkach , lodowka , drzwi w garazu o innych nie gadam bo sa przewaznie zamkniete ,ile bachorow wskoczy na lozko , ile psow sobie siknie na vinkla w srodku przy wejsciu ile dup posiedzi i wysiedzi siedzenia, ile spoconych (bo na targach jest goraco) lebow zostanie wytarte w tapicerke???
no ja, ale gusta sa rozne .
Jest to brutalne co napisalem ,ale prawdziwe. Ja ten blad zrobilem raz i nigdy wiecej .
Ale mialem i mam dojscie do servisu ktory nawet po 2 latach wymienial wszystko na nowe , a TY... kompletny laik , jak sobie z tym dasz rade???
pozdrawiam
DAKOTA |
_________________ http//kamper-meine-freiheit.blogspot.co.at/
Zaden Penis nie jest tak twardy jak zycie
 |
|
|
|
 |
Johny_Walker
Kombatant

Twój sprzęt: Był Nowiutki Hymer Tramp prosto z fabryki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Wrz 2012 Piwa: 45/20 Skąd: zielonogórskie
|
Wysłany: 2014-08-19, 17:58
|
|
|
Na targach targowałem kupno kampera wykonanego na zamówienie. Można też kupić egzemplarz demonstracyjny na targach, ale np. dla mnie to nie miało sensu. Musiałbym brać taką wersję jak jest, a nie taką jaką mam kaprys sobie zaprojektować z katalogu. Najgorsze, że nie było silników 2 litrowych, więc automatycznie były droższe o 15,5%. Jak dla mnie to bez sensu. |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2014-08-19, 18:30
|
|
|
ilexis napisał/a: | Witam , czy ktos z szanownych kolegow/kolezanek mial sposobnosc badz slyszal o mozliwosci kupna kamperka na targach |
Mam do dzisiaj fakturę z ostatnich targów .
Nie na model wystawiany ale kupiony na targach .
W firmie CARADO ok 7 -8 tys Euro taniej. Okres oczekiwania do wyboru miałem miesiąc lub na wiosnę .
Wybrałem druga wersje i dobrze , bo po powrocie trafiłem na tego co mam....... i jestem zadowolony.
Podpisanie umowy na targach daje gwarancję ceny z upustem wystawowym . Można zrezygnować do ustalonego terminu bez konsekwencji
Nie wiem jak z kupnem tych co sa tam wystawiane . Myślę ,że idą po znajomości. |
|
|
|
 |
ilexis
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: buerstnerek
Nazwa załogi: pietaszki
|
Wysłany: 2014-08-20, 11:20
|
|
|
Dzieki za podpowiedzi , nie brane bylo pod uwage tego ze moze nie byc 2-litrowcow dla braci polskiej , zas "wyheblowanie" elementow zewnetrznych wydaje mi sie nieco na wyrost lecz godne uwagi . dusseldorf zweryfikuje wkrotce pzdr |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|