Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
kupno kampera na targach
Autor Wiadomość
ilexis 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: buerstnerek
Nazwa załogi: pietaszki
Otrzymał 2 piw(a)
  Wysłany: 2014-08-19, 16:30   kupno kampera na targach

Witam , czy ktos z szanownych kolegow/kolezanek mial sposobnosc badz slyszal o mozliwosci kupna kamperka na targach ( powystawowego ) ? wybieramy sie do dusseldorfu we wrzesniu i nie mozemy znalezc nigdzie info w tym temacie ... dzieki za sprawna podpowiedz ilexis
Postaw piwo autorowi tego posta

DAKOTA 
stary wyga

Twój sprzęt: CARTHAGO chic T 4.9 nastepny tez T 4.9
Nazwa załogi: DAGOCIK
Piwa: 12/20
Wysłany: 2014-08-19, 17:56   Re: kupno kampera na targach

ilexis napisał/a:
Witam , czy ktos z szanownych kolegow/kolezanek mial sposobnosc badz slyszal o mozliwosci kupna kamperka na targach ( powystawowego ) ? wybieramy sie do dusseldorfu we wrzesniu i nie mozemy znalezc nigdzie info w tym temacie ... dzieki za sprawna podpowiedz ilexis

a dlaczego powystawowy????
myslisz ze bedzie tanszy??? to sie mylisz

przemysl ile razy w takim camperze na targach zostaja otwierane drzwiczki w szafkach , lodowka , drzwi w garazu o innych nie gadam bo sa przewaznie zamkniete ,ile bachorow wskoczy na lozko , ile psow sobie siknie na vinkla w srodku przy wejsciu ile dup posiedzi i wysiedzi siedzenia, ile spoconych (bo na targach jest goraco) lebow zostanie wytarte w tapicerke???

no ja, ale gusta sa rozne .

Jest to brutalne co napisalem ,ale prawdziwe. Ja ten blad zrobilem raz i nigdy wiecej .
Ale mialem i mam dojscie do servisu ktory nawet po 2 latach wymienial wszystko na nowe , a TY... kompletny laik , jak sobie z tym dasz rade???

pozdrawiam
DAKOTA

Zaden Penis nie jest tak twardy jak zycie

Johny_Walker 
Kombatant

Twój sprzęt: Był Nowiutki Hymer Tramp prosto z fabryki
Piwa: 45/20
Wysłany: 2014-08-19, 17:58   

Na targach targowałem kupno kampera wykonanego na zamówienie. Można też kupić egzemplarz demonstracyjny na targach, ale np. dla mnie to nie miało sensu. Musiałbym brać taką wersję jak jest, a nie taką jaką mam kaprys sobie zaprojektować z katalogu. Najgorsze, że nie było silników 2 litrowych, więc automatycznie były droższe o 15,5%. Jak dla mnie to bez sensu.

Bronek 
Kombatant

Piwa: 478/990
Wysłany: 2014-08-19, 18:30   

ilexis napisał/a:
Witam , czy ktos z szanownych kolegow/kolezanek mial sposobnosc badz slyszal o mozliwosci kupna kamperka na targach

Mam do dzisiaj fakturę z ostatnich targów .
Nie na model wystawiany ale kupiony na targach .
W firmie CARADO ok 7 -8 tys Euro taniej. Okres oczekiwania do wyboru miałem miesiąc lub na wiosnę .

Wybrałem druga wersje i dobrze , bo po powrocie trafiłem na tego co mam....... i jestem zadowolony.
Podpisanie umowy na targach daje gwarancję ceny z upustem wystawowym . Można zrezygnować do ustalonego terminu bez konsekwencji

Nie wiem jak z kupnem tych co sa tam wystawiane . Myślę ,że idą po znajomości. :lol:

ilexis 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: buerstnerek
Nazwa załogi: pietaszki
Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2014-08-20, 11:20   

Dzieki za podpowiedzi , nie brane bylo pod uwage tego ze moze nie byc 2-litrowcow dla braci polskiej :( , zas "wyheblowanie" elementow zewnetrznych wydaje mi sie nieco na wyrost lecz godne uwagi . dusseldorf zweryfikuje wkrotce :) pzdr

Odpowiedz do tematu