|
|
|
Uwaga na campera i polecam campera |
| Autor |
Wiadomość |
qwiqweq
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-05-22, 19:59 Uwaga na campera i polecam campera
|
|
|
Witajcie dzisiaj byłem oglądać 2 camperki w Niemczech i tak pomyślałem że się podzielę informacjami aby przestrzec, ewentualnie pomóc innym zainteresowanym.
Pierwszy camper to Fiat Ducato z 1992r z przebiegiem 85500 który stoi w miejscowości Jena ul.Camburgerstr. Właściciel podczas rozmowy telefonicznej wspomina tylko o lekko wadliwym sprzęgle i odgłosach ze skrzyni biegów podczas jazdy, reszta w jego mniemaniu jest w stanie dobrym Fakty są takie że ten camper w środku mimo ciekawie wyglądających (sprytnie zrobionych) zdjęć to jeden wielki syf ! albo ktoś używał tego campera jako mieszkanie albo ostatnie kilka wakacji użytkowała go 15 osobowa rodzina cyganów(nie mam nic do cyganów mam na myśli tylko ich przywiązanie do życia rodzinnego) Nie będę pisał o szczegółach ale powiem tylko że po wejściu do środka nawet ateista by się przeżegnał ......"http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/wohnmobil-fiat-ducato-2-5d-nur-88-tkm-6-35m-5-schlafplaetze-!/207219248-216-3772
Kolejny Camperek pewnie za długo nie postoi bo to naprawdę złoto pięknie utrzymany i pachnący w środku, sympatyczna pani chce za niego 5000eu ale wydaje mi się ze za 4500eu sprzeda, my nie kupiliśmy bo okazał się za mały.
......."http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/fiat-wohnmobil-in-schwarz/208125393-220-3567?ref=search
Pozdrawiam i życzę zachwycającego sezonu !!! |
|
|
|
 |
bart.ek
zaawansowany
Twój sprzęt: E86
|
|
|
|
 |
reklec
trochę już popisał
|
Wysłany: 2014-06-25, 16:18
|
|
|
o dzięki
fajne strony do szukania których jeszcze nie znałem
pozdrosy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|