|
|
|
Chorwacja |
| Autor |
Wiadomość |
janoja1
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Fiat Ducato Dethleffs
|
Wysłany: 2014-08-04, 11:24 Chorwacja
|
|
|
Witam.
Robimy w najbliższych dniach trasę Trójmiasto -Przemyśl- Sarajewo. To nasz debiut.
proszę o radę : Jak jechać?- którędy? Gdzie stawać, jakie asistance? Co warto zobaczyć i co ze sobą zabrać. O czym Pamietać. jakie są po drodze atrakcje (jedziemy z dziećmi 6 i 8 lat).
Pozdrawiamy
Marzena Janusz |
|
|
|
 |
tom-cio
weteran

Twój sprzęt: samoróbka kamper na blaszaczku
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Sty 2014 Piwa: 68/144 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 2014-08-04, 19:32
|
|
|
| a docelowo dokąd?Bo Sarajewo to chyba jako wyznacznik drogi tylko.Czym jedziecie?Ja jesli na dół Chorwacji,to ja zawsze jezdzilem przepiekna widokowa droga przez bosnie,ludzie bardzo przyjazni i ceny niziutkie.My zawsze tak Zilina,auteostrada na Bratyslawe,potem w nawigacje unikaj platnych i Wegry kolo balatonu,botem kawalek chorwacji ladowej,potem Bosnia,droga na banialuke,potem noclej w Jajcach,historycznej stolicy Bosni,a na drugi dzien mostar i wyjezdzamy na jadranke.Podaj dokad jedziesz,to moze bardziej doradzimy |
_________________ moja budowa http://www.camperteam.pl/...hlight=bud%BFet |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|