|
|
Takie tam: Narew i Biebrza |
Autor |
Wiadomość |
jb
stary wyga

Twój sprzęt: Globe - Traveller Active Z
|
Wysłany: 2017-07-04, 21:08 Takie tam: Narew i Biebrza
|
|
|
Ostatni długi wiosenny weekend zaowocował wyjazdem do Narwiańskiego i Biebrzańskiego Parku Narodowego. Cztery dni to niewiele dlatego wszystko odbywało się w wysokim tempie. Najgorsze były jednak komary. Niby wiadomo, że bagna, liczyliśmy się z tym. Ale jednak do przyjemności to nie należy. Na jednym z pól namiotowych powiedziano nam nawet, że w zasadzie powinniśmy się cieszyć bo gzy w tym roku nie obrodziły.
Zapraszam do lektury:
http://www.znamiotemikamp...arew-i-biebrza/ |
_________________ jb |
|
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
daniels
trochę już popisał

Twój sprzęt: VW T4 SCA
Nazwa załogi: vwłóczęgi
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Mar 2017 Piwa: 11/6 Skąd: Lublin [LBN]
|
Wysłany: 2017-07-17, 20:21
|
|
|
Fajny opis, ze szczegółami miejsc W najbliższym czasie skorzystam, bo właśnie ta cześć Polski chodzi mi po głowie. |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 159/151 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2017-07-17, 20:53
|
|
|
Byłem w minionym roku - zwiedzając tereny Biebrzy i Narwi - widziałem, jestem zachwycony. Tak sobie myślę - jak to dobrze, że nie trzeba robić na tym terenie żadnych "zabiegów pielęgnacyjnych". Mielibyśmy zamiast kładek na bagnach Narwiańskiego Parku..... - pustynię narwiańską. |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
Victus
zaawansowany

Twój sprzęt: WV T4 Multivan
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Lut 2016 Piwa: 5/7 Skąd: Warszawa - Ursus
|
Wysłany: 2017-07-18, 21:32
|
|
|
Tutaj można sobie stanąć za free obok tegofortu https://goo.gl/maps/Vc6nNyqPGu12
Fort teoretycznie zamknięty do oglądania wiele lat temu ale już jest przejście i można wejść ale lepiej zabrać latarki, z piętnaście alt temu nie mogłem wyczuć podłogi pod nogą w ciemności a w tamtym roku pojechaliśmy z latarkami i wiem że dobrze nie zrobiłem ze nie brnąłem dalej. |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|