|
|
|
Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie.... |
| Autor |
Wiadomość |
forhend
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Fiat Ducato 3.0
|
Wysłany: 2014-07-03, 12:39 Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie....
|
|
|
Cześć,pilnie poszukuje dyszy palnika do lodówki na gaz(nie wiem jak to nazwać )używany lub nowy.Wertuje internet i nic takiego nie mogę znależć,może komus ,gdzies zawadza,lub gdzieś rzuciło sie w oczy.Pierwsza fotka ,pokazuje blaszke o którą mi chodzi,a druga ,gdzie jest umiejscowiona.
Z góry dziękuje.
aaa,lodówka to Elektrolux.
2014-07-02 19.11.30.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 2553 raz(y) 97,7 KB |
2014-07-02 19.11.46.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 2553 raz(y) 84,15 KB |
|
_________________ forhend |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/86 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2014-07-04, 21:14
|
|
|
www.elcamp.pl może tam pomogą dzwoń i pytaj o Darka Sierpotowskiego -człowiek znający każdą część we wszystkich katalogach ,znajdzie ,zamówi i będzie po kłopocie |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2014-07-05, 05:16
|
|
|
Juz ci kiedys oferowalem pomoc z ta rórką od spalin a teraz widze ze rozwaliles palnik
Jakby cuś to mam ,, dzwonileś kiedys wiec nr do mnie masz |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
maszakow
Kombatant JAFO? No way ...

Twój sprzęt: jak wygram w totka...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 07 Kwi 2009 Piwa: 79/63 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2014-07-06, 13:50
|
|
|
forhend, Może więcej osóby by podpowiedziało gdybyś podał więcej danych.
sama nazwa nic nie powie - typ (model) lodówki, zdjęcie tabliczki znamionowej...
Jeśli nie pełen wiary w siebie kolega serwisman to może inni będą w stanie coś znaleźć podpowiedzieć lub dopasować. |
_________________ Pozdrawiam, maszakow
 |
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2014-07-07, 12:48
|
|
|
1.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 71 raz(y) 85,33 KB |
2.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 70 raz(y) 84,16 KB |
|
_________________ Darek |
|
|
|
 |
forhend
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2014-07-07, 14:39
|
|
|
własnie dokładnie o to mi chodzi,na sprzedaż?
Co do lodówki, to naklejki znamionowej brak ,niestety,ale wklejam fotki jak wygląda.
P7071012.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 86 raz(y) 148,3 KB |
P7071011.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 68 raz(y) 213,1 KB |
|
|
|
|
 |
maszakow
Kombatant JAFO? No way ...

Twój sprzęt: jak wygram w totka...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 07 Kwi 2009 Piwa: 79/63 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2014-07-08, 22:12
|
|
|
nick naucz sie pisac poprawnie...
forhend - Ta mosiężna część u ciebie na zdjęciu - to dysza. czy ona jest zniszczona ? Tego potrzebujesz? piszesz o dyszy a na zdjęciu pokitrany masz sam PALNIK - a to nic innego jak długa rura z otworem do poboru powietrza niedaleko dyszy - i prostokątnymi nacięciami gdzie wychodzi i spala się gaz.
Jeśli nikt ze speców lub sprzedawców elektroluxa nie znajdzie tego detalu na półkach - zawsze można podejśc do ślusarza i dorobić z nierdzewki. WIdziałeś to jak rozbierałeś - mój ante-verbum wrzucił w foty oryginału - można pomierzyć i dac do zrobienia. jednak w pierwszej kolejności poczekaj chwilę na reakcję kolegów z forum - innych kolegów. może potrwać - sezon w końcu jest |
_________________ Pozdrawiam, maszakow
 |
|
|
|
 |
szczepan70
trochę już popisał

Twój sprzęt: fleetwood southwind
|
|
|
|
 |
forhend
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2014-07-08, 23:48
|
|
|
| maszakow napisał/a: |
forhend - Ta mosiężna część u ciebie na zdjęciu - to dysza. czy ona jest zniszczona ? Tego potrzebujesz? piszesz o dyszy a na zdjęciu pokitrany masz sam PALNIK - a to nic innego jak długa rura z otworem do poboru powietrza niedaleko dyszy - i prostokątnymi nacięciami gdzie wychodzi i spala się gaz.
|
potrzbuje palnik,sorry za błąd w nazwie:),własnie tą blaszke,rzeczywiscie ,jak nie zdobede ,to bede musiał dorobic u kogos. |
|
|
|
 |
forhend
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2014-07-10, 23:02
|
|
|
"panie guru"co z tym zamiennikiem?może tu łaskawie odpowiesz?jesli na priwie ,nie chcesz? |
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2014-07-11, 09:03
|
|
|
| forhend napisał/a: | "panie guru"co z tym zamiennikiem?może tu łaskawie odpowiesz?jesli na priwie ,nie chcesz? |
Panie lodówek ,,napisałem na PW ,że można spróbować dostosować z nowszego modelu,,,owszem i na tyle
Pan lodówek ,nie napisał ,czy lodówek działa na inne zasilania i czy wogóle ta lodówka jest sprawna ,czy na złom ,,,Pan lodówek ,,nie napisał jakie ciśnienie mb ,,,,,,a Pan guru ,,,nie sprzedaje ,,części do urządzeń gazowych ,,,,,i Pan guru nie będzie Panu lodówek udzielał info ,co i jak
od tego są wyspecjalizowane warsztaty ,,,,, ,,,,,, sprzęt się dowozi i czeka na info ,,a Pan lodówek ,,,,zbiera kasę na naprawę |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
forhend
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2014-07-11, 22:01
|
|
|
| ARCADARKA napisał/a: | | forhend napisał/a: | "panie guru"co z tym zamiennikiem?może tu łaskawie odpowiesz?jesli na priwie ,nie chcesz? |
Panie lodówek ,,napisałem na PW ,że można spróbować dostosować z nowszego modelu,,,owszem i na tyle
Pan lodówek ,nie napisał ,czy lodówek działa na inne zasilania i czy wogóle ta lodówka jest sprawna ,czy na złom ,,,Pan lodówek ,,nie napisał jakie ciśnienie mb ,,,,,,a Pan guru ,,,nie sprzedaje ,,części do urządzeń gazowych ,,,,,i Pan guru nie będzie Panu lodówek udzielał info ,co i jak
od tego są wyspecjalizowane warsztaty ,,,,, ,,,,,, sprzęt się dowozi i czeka na info ,,a Pan lodówek ,,,,zbiera kasę na naprawę |
normalnie żenada.....,ja "panu guru "szczerze podziekuje ,hehehe,normalnie gość żenada:)))))zarabiaj pan se swoją \kase i nie udawaj,że pomagasz na forum |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|