|
|
Bobas CamperTour |
Autor |
Wiadomość |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
|
Wysłany: 2008-02-14, 19:16 Bobas CamperTour
|
|
|
Mamy już swoich ludzi pewnie w całej Polsce. Załogi wielu osób mają w swoim składzie dzieciaki . Niektóre załogi mają wnuczęta . Jestem ciekaw czy dało by się w Polsce wyznaczyć jakąś trasę, taki objazd atrakcji dziecięcych. Takiej trasy po której wnuczęta na pytanie kogo bardziej kochasz tatę czy dziadka? odpowiedziały by bez namysłu
Jeśli ktoś ma w okolicy taką atrakcję niech napisze tutaj, może uda się zrobić z tego coś sensownego. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
Jerzy
weteran
Twój sprzęt: Adria Sun Living
Dołączył: 25 Sty 2007 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
|
|
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
|
Wysłany: 2008-02-14, 22:17
|
|
|
Ja mogę jeszcze polecic
Moja Zuzia uwielbia
Leśny Park Niespodzianek
http://www.lesnypark.pl/ |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
Aulos
weteran

Twój sprzęt: Bürstner Solano na Ducato
Nazwa załogi: SOKOŁY
|
Wysłany: 2008-02-15, 00:32
|
|
|
W Kołobrzegu (oprócz morza) jest ośrodek "Dziki Zachód"- jazda konna, pokazy, miniZOO, fajne dla dzieciaków, które lubią zwierzęta. Moje dzieciaki zwierzęta wolą na obrazku, no oczywiście oprócz tych dobrze sobie znanych jak nasz kot, czy psy dziadków i cioci. |
_________________ "Nosiciel nieuleczalnej kamperomanii"
 |
|
|
|
 |
Romek
zaawansowany

Twój sprzęt: Mc Louis SEA Joint E33
|
Wysłany: 2008-02-15, 09:56
|
|
|
Aulos napisał/a: | W Kołobrzegu (oprócz morza) jest ośrodek "Dziki Zachód"- jazda konna, pokazy, miniZOO, fajne dla dzieciaków, które lubią zwierzęta. Moje dzieciaki zwierzęta wolą na obrazku, no oczywiście oprócz tych dobrze sobie znanych jak nasz kot, czy psy dziadków i cioci. |
Podaję link : http://www.dzikizachod.com.pl/
Miłej zabawy ..............      |
_________________ Romek |
|
|
|
 |
magdajacek
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Weinsberg/Meteor? na Ducato, 91r.
Dołączyła: 18 Lis 2007 Postawił 4 piw(a) Skąd: Borówiec/Poznań
|
Wysłany: 2008-02-20, 20:42
|
|
|
OOOOOOOO!Świetny pomysł z tymi pomysłami! Co na naszym podwórku, w Poznaniu?Hmm...myślę, że Palmiarnia, Zoo z Maltanką, no i generalnie tereny rekreacyjne nad Maltą(place zabaw, sztuczny stok narciarski, tor saneczkowy). Ja ze swej strony polecam też - dla amatorów "Jeżycjady" Małgorzaty Musierowicz spacer z książką po Jeżycach .
A moim marzeniem jest trasa po Skandynawii "dziecięcej" -czyli Muminki, potem wioska św.Mikołaja (Finlandia), potem Bullerbyn (Szwecja) i potem Andersen i Legoland(Dania); no i lubię oglądać te strony: http://www.muumimaailma.fi/ oraz www.parkrozrywki.pl |
|
|
|
 |
AUTOJUR
Kombatant

Twój sprzęt: TRANSIT-RIVIERA 1996
|
Wysłany: 2008-02-20, 22:09
|
|
|
W Poznaniu jeszcze stare Zoo i oczywiście koziołki na starym rynku |
|
|
|
 |
matro
weteran musi być twardy!Tylko co piąta noc na campingu:)

Twój sprzęt: Ducato II Rimor
Nazwa załogi: Robert, Kamila, Amelia, Hubert
|
Wysłany: 2008-09-23, 23:39
|
|
|
Z tego co widzieliśmy możemy polecić Dinopark w Nowinach Wielkich (frajda) ... i ZooSafarii w Świerkocinie (zabawa na cały dzień) -info można znaleźć w internecie przez google
...Dinopark jak i Safari znajduje się pod Witnicą w okolicach Gorzowa Wlkp. |
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|