|
|
|
Niskobudżetowy dla 6 os. |
| Autor |
Wiadomość |
cheniek
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: jeszcze brak
|
Wysłany: 2014-08-20, 14:16 Niskobudżetowy dla 6 os.
|
|
|
Witajcie
Tak jak wspomniałem w powitalni szukam jakiegoś niskobudżetowego kampera (powiedzmy że do 25k PLN) dla sześcioosobowej rodziny (2 dorosłych + 4 dzieci w wieku 1-10 lat). Podpowiedzcie proszę na jakie modele zabudowy patrzeć. Może znacie jakieś ciekawe oferty ? Zdaję sobie sprawy, że z tym budżetem szału nie będzie ale dwóch lewych rąk nie mam i jakieś naprawy / małą renowacje chyba dał bym radę zrobić |
|
|
|
 |
Johny_Walker
Kombatant

Twój sprzęt: Był Nowiutki Hymer Tramp prosto z fabryki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Wrz 2012 Piwa: 45/20 Skąd: zielonogórskie
|
Wysłany: 2014-08-20, 15:54
|
|
|
Moim zdaniem nie da się rozsądnego kampera na 6 osób do 3,5 tony załatwić nawet za 250 tysięcy, ale ponoć niektórym się udało.
Dozbieraj jeszcze z 15 tys. |
|
|
|
 |
darek 61
Kombatant

Twój sprzęt: Jumper Odyssee 78
Nazwa załogi: Violetta Darek
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Piwa: 146/103 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2014-08-20, 16:14
|
|
|
| cheniek, musisz szukać coś takiego jak ja mam.Alkowa z dwoma stolikami, musicie się nauczyć żyć na tych kilku metrach,ale w szóstkę to pewnie i w domu ciasno. Latem nie jest źle, bo życie toczy się na zewnątrz.Ja też jeżdżę zimą na narty (w czwórkę), idzie wytrzymać,bo narty męczą i po jazdach każdy jest spokojniejszy.Na pewno coś znajdziesz ,o ile mieszkasz koło Poznania to podjedz, powiem Ci na co zwrócić uwagę przy zakupie.Nie zrażaj się tym co pisze Jochny,on jest trochę inny,zresztą jak każdy z nas. |
|
 |
cheniek
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2014-08-20, 16:47
|
|
|
Dziękuję za uwagi ... Jestem świadomy, że luksusów nie będzie ale też ich jakoś specjalnie nie oczekuje. Ważne żeby było można jechać w 6 osób i jako-tako przespać. Prawda jest taka, że na razie dzieciory puki co są młode więc nie jako są skazane na wakacje z nami (albo my z nimi ) a jak podrosną to oleją wyjazdy z rodzicami i załoga się zmniejszy. |
|
|
|
 |
jarek73
weteran
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Maj 2014 Piwa: 72/95 Skąd: torun
|
Wysłany: 2014-08-20, 17:19
|
|
|
| w grę wchodzi tylko alkowa dwa stoliki z przodu i piętrowe łóżka . Ja mam jednego dzieciaka mniej i mam jeden stolik i duże łóżko z tyłu dla mnie to optymalny rozkład ale jeden dzieciak więcej to chyba lepiej to pierwsze rozwiązanie a wygodą się nie przejmuj na więcej niż 4 osoby żaden camper nie jest za wygodny |
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/171 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2014-08-20, 17:35
|
|
|
no ja mam takiego niskobudżetowego 6-cio osobowego z dwoma stolikami i łóżkiem piętrowym
Chcesz pogadać wpadnij kiedyś, służe radami |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
Filip
zaawansowany
Twój sprzęt: Bavaria T73
|
Wysłany: 2014-08-20, 20:26
|
|
|
Ja mam jeden stolik i wersalke dodatkową wzdłuż. Ten rozkład daje dużo miejsca do wykorzystania w ciągu dnia. Jeździmy w trzy osoby,ale czasami biorę ze sobą Chrzesnice z rodzicami. W 6 osób trzeba się dobrze zorganizować. Jest to do zrobienia, służę dobrą radą :-) Polecam z niskobudzetowych... mojego kampera. Szczelny, sprawny, na prawdę wart uwagi
:-)
pozdrawiam Filip
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=19489 |
|
|
|
 |
cheniek
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2014-08-21, 14:27
|
|
|
Dzięki koledzy. Jak tylko wrócę z delegacji to zacznę się rozglądać na rynku lokalnym i chętnie się z Wami spotkam
Serdecznie pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|