Wysłany: 2014-10-04, 09:24 zabudowa chausson pytanie do znawców
Oglądając różne zabudowy kamperów..wpadła mi w oczy nazwa Chausson.Sądząc po nazwie to francuska firma i oglądając na zdjęciach jej produkty..mogę stwierdzić że mają przyjemny dla oka design.Istnieje jeszcze ta wytwórnia?Czy wytwarzane przez nią produkty cechują się dobrą jakością ..czy może to jednak badziewie?
Twój sprzęt: CHAUSSON Flash08 2009
Nazwa załogi: RED CAMP Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Gru 2012 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Łomianki
Wysłany: 2014-10-05, 07:51
Mam Chausson Flash 08 z 2009 roku. Trzy lata jeździł w wypożyczalni i nieźle to zniósł. Długość 6,69 i jeździ się całkiem nieźle tym bardziej, że na co dzień jeżdżę Matizem.
Polecam zdecydowanie choć z Trigano gdzie są produkowane kontakt jest dość skomplikowany ale w kraju są firmy z nimi współpracujące np. KLAJA. Pozdrawiam i polecam
PONAWIAM GORĄCĄ PROŚBĘ DO WSZYSTKICH O WYŁĄCZNIE MERYTORYCZNE ODPOWIEDZI. TAKŻE DZISIAJ W INNYCH TEMATACH ZNALAZŁEM TYLE ZŁOŚLIWOŚCI ŻE NIE CHCE SIĘ WCHODZIĆ NA FORUM
Twój sprzęt: Mobilvetta Kea
Nazwa załogi: Chmielki4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Maj 2014 Piwa: 145/22 Skąd: z prawilnego kraju
Wysłany: 2014-10-05, 10:45
andi at napisał/a:
Rav napisał/a:
andi at napisał/a:
Tez mam i jeste zadowolony 5,99m.Staje gdzie chce
A jakbyś miał 6,01m to już byś nie mógł?
Nie żebym się czepiał, ale jak dla mnie 5,5-6,5m to niewielka różnica w jeździe i parkowaniu.
Kolego gdybyś był zorientowany w przepisach Europa to byś wiedział ze na promy do 6m ,a ponad 6,1 to cena wzrasta o okolo80% to byś nie zawracał dupy
Kolego, gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś skumał, że pisałeś "staję gdzie chcę". Zapytałem więc kulturalnie, czy gdybyś miał auto 2 cm dłuższe to już byś nie mógł stanąć? Odpowiedziałeś nie dość, że niegrzecznie to jeszcze "od czapy" bo ma to się do promu jak pięść do nosa (chyba, że parkujesz na tych promach) Ale cóż? O doopie widać myślałeś ...
A co do meritum jeszcze: tak korzystałem z promów, wielokrotnie. Nikt z miarką nie biega i nie sprawdza, czy masz 5,99, czy 6,01. Na pewno nie czyniłbym z tego kluczowego kryterium przy zakupie.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2007 Piwa: 29/96 Skąd: ze wsi
Wysłany: 2014-10-05, 11:12
Rav, może być sytuacja, hipotetyczna oczywiście, gdyż żadna inna nie wchodzi w grę...
więc tylko pozostają docinki, gdy nie można nic sensownego przekazać oprócz informacji o lokalizacji, bez możliwości sprawdzenia, czy prawdziwa i pojeździe również.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum