Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748 Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 357/408 Skąd: krakow
Wysłany: 2015-03-03, 19:04
Filmik ladny ale tylko gwiazdy i zatoka Nawarino.na yutubie sa ladne filmiki.Np,taka Lefkade ogladalam,podpisane wszystkie plaze ,stolice,wysp,tu nic nie ma.Tylko wrak statku.Mysle ze nie będzie lawiny krytyki,ale ja to tak widze tym bardziej ze trochę się przygotowałam do Zakyntos,ale pogoda była fatalna.barbara
Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
Wysłany: 2015-04-19, 09:51
Tytuł adekwatny do zawartości filmu.. i zgodny z zamysłem autora.
Mając dostęp do środka transportu lądowego- skutera lub (popularnego za Zante) quada oraz motorówki na wyspie można urzędować dwa tygodnie.. bez cienia nudy. A pojawiają się różne inne pokusy
Ale fakt, dobra pogoda to podstawa.
Jeden lubi rybki a inny akwarium. I dobrze.
Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
Wysłany: 2015-04-19, 14:56
blue60 napisał/a:
Sorry, ale popatrzcie na tytuł tematu.
Kino artystyczne może dobre, ale nie na forum tematycznym.,
jak najbardziej na forum tematyczne...
temat o Grecji,a filmik o jednym z piękniejszych zakątków Grecji
jednych zachęci do odwiedzenia tego miejsca, innych...być może zniechęci...
ocena należy do..oglądających..
a oglądający są różni...
są tacy co na wszystko będą narzekać...
ale są też tacy, którzy potrafią zachwycić się każdą pokazaną w tym filmiku minutką...
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum