Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
grecja w kwietniu??????
Autor Wiadomość
bart1137
początkujący forumowicz

Wysłany: 2015-02-23, 17:49   grecja w kwietniu??????

witam wszystkich
planujemy z rodzinka wyjazd w połowie kwietnia do grecji tylko jeszcze nie wiemy gdzie dokładnie mamy jechać
bardzo prosze o jakieś polecenia miejsc gdzie mozna fajnie wypocząć pozwiedzać, gdzie sie zatrzymać
:spoko
Postaw piwo autorowi tego posta

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy
Piwa: 358/407
Wysłany: 2015-02-23, 18:35   

W kwietniu tylko Peloponez,cale stoki gor będą ukwiecone,a żarnowce których jest mnóstwo jeszcze do końca nie przekwitną.Plaze piaszczyste w okolicach Pilos,Zatoka Nawarino,Galiova Laguna.Pomaranczy w rejonie Githio,Messyny,ponizej Patras,bedzie mnóstwo na drzewach,na razie rwa same mandarynki,pomarancze czekaja na czasy jak się ludzie nasyca cytrusami.Nalezy zabrać dziecinny termometr do mierzenia temperatury wody,Barbaraps,wiecej w naszej relacji z powrotu z Krety koncowka ukarze się pod koniec tygodnia.Dam fotki ile pomarańczy się marnuje.

bart1137
początkujący forumowicz

Wysłany: 2015-02-26, 08:06   

Halo Zbigniew dzięki za podpowiedź tylko jeszcze powiedz mi czy 10 dni no tylko tyle czasu będziemy mieli niestety wystarczy żeby jakoś powoli dojechać i jeszcze coś na miejscu zobaczyć???? Czy może lepiej gdzieś bliżej???? Jak sądzisz???
Ps. W tamtym roku też mi pomogłem dobra radą jak jechałem pierwszy raz kamperem hej :spoko

emeryl 
zaawansowany

Twój sprzęt: Hymer Swing 494
Piwa: 21/46
Wysłany: 2015-02-26, 08:54   

W 2014r.byłem na podobnym wyjezdzie jak Wy planujecie chodzi o czas pobytu.W tym czasie odwiedziłem Paralia,Meteory,Kastoria i Ochryd w Macedonii.W grę wchodzi tylko północ Grecji.Więcej info.proszę o telef.lub na pryw.Pozdrawiam

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy
Piwa: 358/407
Wysłany: 2015-02-26, 14:50   

bart1137 napisał/a:
Czy może lepiej gdzieś bliżej???? Jak sądzisz???
,to faktycznie bardzo mało.Nie piszesz gdzie mieszkasz :?: To ważne bo Ci z Gdanska maja daleko ,my krakusi 100km od Slowacji.Jak by kupil winety na Slowacje i Wegry,/wykorzystujech przy krótkim wyjezdzie 2 razy/Pognal autostrada w Serbii,i Macegoni to za 1,5 dnia można być w Salonikach.Jadac nie autostrada wybrzeżem olimpijskim/masz rozne miasteczka i plaze/,do Volos-przepiekny pol.Pilon/patrz filmiki na yutubie/,jedziesz do zat.korynckiej,piekne widoki i zolte kwiaty,cytrusy tez już tam bywaja,a będzie kwitnienie.Zapach niesamowity.Mocniejszy od naszego jasnminu.Powrot Albania,nowe drogi,i jak Ci wyjdzie z mapy.Mozemy umowic się na telefon.Kup mape Grecji co najmniej 1cm -3kilometryczyli 300 000,no i mape Balkanow 750000.GPS swoje a mapy papierowe musza być.barbara

Odpowiedz do tematu