|
|
moje podróze po Polsce |
Autor |
Wiadomość |
janek50
stary wyga
Twój sprzęt: na razie w planach
|
Wysłany: 2015-01-04, 18:57 moje podróze po Polsce
|
|
|
Podlasie w 2011r.
Na przełomie kwietnia i maja 2011 roku wybraliśmy się z żonka na Podlasie, motywem inspirującym było obejrzenie w tv jakiegoś programu o tym rejonie. Zawsze było wybrzeże więc tym razem jedziemy nad Biebrzę. Głównym celem było zobaczyć łosie i w pierwszym dniu mogliśmy spotkać je na Carskiej Szosie można powiedzieć oko w oko , bo stała sobie łosza jakieś 10m ode mnie. Pojeździlismyu sobie troszkę po Podlasiu, byliśmy w Ełku, Suwałkach, Augustowie i Wigrach nie licząc wiosek przez które przejeżdżaliśmy . Na Podlasiu spędziliśmy 8 dni ale żeby ten rejon dobrze poznać to braknie i miesiąca i dalej mamy niedosyt że tylko taki mały kawałek Podlasia obejrzeliśmy.
bociany widziane ze Strękowej Góry, oko w oko z łosiem, zachód słońca nad jeziorem Rajgrodzkim,gniazdo remiza w Osowcu Twierdzy, wschód słońca okolice Gugny, tyle zostało z Pałacu Paca w Dospudzie, Klasztor Kamedułów Wigry, krowy na Biebrzy ,rozlewiska Biebrzy okolice wsi Ruś, wschód słońca nad Jeziorem Rajgrodzkim. |
|
 |
Comsio
Kombatant weteran cepek
Twój sprzęt: Ducato II 2,5 tdi 670 Eura Mobil
Nazwa załogi: COMSIOWIE
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lut 2013 Piwa: 85/424 Skąd: Ząbki
|
Wysłany: 2015-01-04, 21:38
|
|
|
Te same miejsca zwiedzaliśmy w 2012 r. Jeszcze Jez Martwe, kajaczki Rospudą. |
_________________ Całe życie mówię , że do flaszki trza dwojga.
Asia i Wiesław pozdrawiają.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|