|
|
|
Ducato II nie wchodzi 3 bieg |
| Autor |
Wiadomość |
BiG Team
Kombatant

Nazwa załogi: Beata I Grzegorz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2007 Piwa: 53/40 Skąd: Karpacz

|
Wysłany: 2015-02-17, 19:04 Ducato II nie wchodzi 3 bieg
|
|
|
Jak w temacie, silnik 2,5 TD nie wchodzi 3 bieg, ani na zgaszonym ani na uruchomionym silniku. W czasie jazdy z trudem udaje się go wbić. Reszta biegów bez problemu. Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie |
_________________ Najlepsze, co może nas spotkać to ludzie, których kochamy, miejsca, które oglądamy oraz wspomnienia, które nam pozostaną
Beatka i Grześ |
|
|
|
 |
erikson
stary wyga Przyjaciel Billa W
Twój sprzęt: MB T1 ARNOLD,85r. N126E
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2008 Piwa: 11/1 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 2015-02-17, 19:20
|
|
|
| te nie wchodzące biegi w tym modelu to jakaś wada,widziałem wiele opisów o uszkodzonych skrzyniach,sam takie uszkodzenie przeżyłem,zaczynało sie od lekkiego zgrzytu, potem u mnie na luzie coś tłukło ,następnie walnęło i zaklinowała sie na 3 biegu,niestety jazda było możliwa tylko na holu z wciśniętym sprzęgłem,udało mi sie kupić nie zakatowaną i wymieniłem. |
_________________ Poloniści nie poprawiajcie mnie,ja i tak się nie nauczę,dysleksja.
 |
|
|
|
 |
BiG Team
Kombatant

Nazwa załogi: Beata I Grzegorz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2007 Piwa: 53/40 Skąd: Karpacz

|
Wysłany: 2015-02-28, 16:58
|
|
|
Skrzynia wyjęta we wtorek wiozę do fachmana do Wrocławia. Okazuje się, że ta przypadłość jest dosyć częsta tak jak napisał erikson. Przy tej okazji autko dostanie nowe sprzęgło, rozrząd, poduszki silnika i tylne hamulce. Musi być niezawodne bo w tym roku w planach Grecja plus inne wyjazdy |
_________________ Najlepsze, co może nas spotkać to ludzie, których kochamy, miejsca, które oglądamy oraz wspomnienia, które nam pozostaną
Beatka i Grześ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|