|
|
Zabezpieczenie tapicerki drzwi z dykty, czym? |
Autor |
Wiadomość |
vwyogi
zaawansowany

Twój sprzęt: James Cook
Nazwa załogi: Warmiaki
|
Wysłany: 2017-03-07, 10:04 Zabezpieczenie tapicerki drzwi z dykty, czym?
|
|
|
W starych samochodach m. in. w VW LT tapicerki drzwiowe są z dykty i obciagniete są winylem który widać na zewnątrz. Od środka do drzwi naklejona jest folia, żeby zabezpieczyć dyktę przed "picem" wody i wypaczaniem się. Pytanie jest czym np. pomalować dyktę żeby nie trzeba było kleić folii do drzwi co raz jest upierdliwe a dwa każda interwencja w środku drzwi to trzeba folię zrywać. Myślałem o jakimś lakierze w sprayu do drewna. Ktoś poleci jakiś konkretny specyfik? |
_________________ Sprinter Westfalia James Cook 1998 2.9TD |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2017-03-07, 10:12
|
|
|
Np lakier jachtowy . A tak naprawdę to farba w sprayu najlepiej z Brico może być
Ostatnio drewniany płot malowałem
o tu jest ten płot był sraczkowaty jak drzwi wejściowe. malowałem na zimno w październiku ??
Te farby sa dobre , malowałem nawet samochód konkretnie chlapacze w swoim czerwonym trzyma choc przcież chlapacze pracują
Z Castoramy sa do dupy
z 11 zł . Na ten plotek raz malowany poszło 10 szt to i tak taniej niż farba z pędzla , a robota szybka i przyjemna
spray.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 1305 raz(y) 5,91 KB |
płot.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 27 raz(y) 162,39 KB |
|
|
|
|
|
 |
vwyogi
zaawansowany

Twój sprzęt: James Cook
Nazwa załogi: Warmiaki
|
Wysłany: 2017-03-07, 12:07
|
|
|
przejdę się do budowlanego i zobacze co tam będą mieli, najlepiej jakby było cos bezbarwnego Podziękował |
_________________ Sprinter Westfalia James Cook 1998 2.9TD |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2017-03-07, 14:01
|
|
|
Spray jest też bezbarwny.
Jachtowy drogi.
Nie daj Boże z Lidla, tu akurat są spływające badziewia |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|