|
|
|
pasy bezpieczeństwa i przeciekanie kampera |
| Autor |
Wiadomość |
comi77@interia.pl
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-05-08, 14:47 pasy bezpieczeństwa i przeciekanie kampera
|
|
|
Witam,
Jestem nowy na forum i jeszcze przed kupnem kampera.
Potrzebuję porady dotyczącej dwóch kwestii:
1) mam na oku kampera na bazie lt z zabudową karmann, jak najlepiej sprawdzić czy kamper nie przeciekał, tzn czy nie dostala się do środka woda, gdzie najlepiej zaglądnąć oczywiście bez konieczności demontażu polowy wyposarzenia
2) Wprawdzie kamper jest zarejestrowany na 4 osoby ale z tylu nie ma pasów bezpieczeństwa.
Jesteśmy w układzie 2 osoby dorosłe + dziecko i nie wyobrażam sobie żeby podróżowalo bez pasów z tyłu.
Czy jest możliwość zamontowania pasów na tylniej kanapie ( standardowa kanapa z tyłu w układzie U ) ćzy konstrukcja nadbudowy kampingowej jest wystarczająco wytrzymała aby takie zamontować.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Jakub |
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/171 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2017-05-08, 15:12
|
|
|
może nie na temat ale daj link do ogłoszenia, chce zobaczyć tego karmanna , być może to ten którego ja mialem 2 lata temu |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
comi77@interia.pl
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-05-08, 21:20
|
|
|
Witam,
To jednak całkiem możliwe, oto siła forum zaraz zobaczymy ale chyba tak bo poprzednie tablice z Mysłowic były
https://www.otomoto.pl/of...html#xtor=SEC-8
Jeśli to twój to prosiłbym o jakieś info.
Pozdrawiam,
Jakub |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|