|
|
|
Panel nawiewu |
| Autor |
Wiadomość |
Tomasz Szugalski
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Fiat Ducato I
|
Wysłany: 2015-04-28, 16:10 Panel nawiewu
|
|
|
| Witam. Jestem nowym forumowiczem. W czasie jazdy chciałem zmniejszyć ogrzewanie i napotkałem na opór dźwigni ...no i ją pokonałem aż coś pękło i teraz grzeje na całego. Czy można to naprawić czy zmieniać cały panel? Jeżeli tak to gdzie dostać takie cudo . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
krzysztofCz
weteran
Twój sprzęt: Frankia 460A Fiat Talento 1,9D 1992
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Wrz 2009 Piwa: 48/54 Skąd: z nad morza
|
Wysłany: 2015-04-28, 17:04
|
|
|
My też Cię witamy
Urwałeś linkę lub złamałeś dźwigienkę plastykową na zaworze regulacji dopływu do nagrzewnicy. Zajrzyj pod pulpit, dostęp jest kiepski ale będziesz wiedział co zepsułeś. Ten temat był poruszany. Jak poszukasz to znajdziesz więcej info. Powodzenia. |
_________________ I NIE ŻAL NIC...
I ŻAL TAK WIELE...
/NIEMEN/ |
|
|
|
 |
Tomasz Szugalski
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2015-04-28, 18:00
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź. Muszę sprawdzić . Sprawdzałem wątki ale chyba nie uważnie. Pozdrawiam kolegów. |
|
|
|
 |
Tomasz Szugalski
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2015-04-28, 22:31
|
|
|
Dopiero teraz zauważyłem -KrzysztofCz. Często widzę auto w Ustroniu Morskim.Pozdrawiam z Kołobrzegu- Podczele. |
|
|
|
 |
Tomasz Szugalski
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2015-05-04, 21:36
|
|
|
W końcu dostałem się od strony radia do plastikowej dźwigienki regulacji dopływu ciepłego i zimnego powietrza i stwierdziłem że cięgno jest wykrzywione i wyleciało z dźwigienki. Próbowałem ręką wsunąć cięgno aby zamknąć dopływ ciepłego powietrza. Niestety nie wchodzi. Pewnie nie obejdzie sie bez me
chanika |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|