|
|
Złota Tarka Iława |
Autor |
Wiadomość |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 400/482 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
|
Wysłany: 2015-01-29, 10:08 Złota Tarka Iława
|
|
|
Niestety, prawdopodobnie z powodów politycznych ( zmiana Burmistrza Iławy), Tomasz Wożniak -Dyrektor Iławskiego Centrum Kultury otrzymał natychmiastowe wypowiedzenie. Poniżej list, który od Niego otrzymałem z prośbą o złożenie podziękowań dla wszystkich, z którymi miał przyjemność współpracować.
Szanowni Państwo, Współpracownicy, Znajomi, Przyjaciele!
Chciałbym serdecznie Wam podziękować za wszystkie lata, które miałem przyjemność z Wami współpracować. Bez wątpienia był to dla mnie czas niezwykle rozwijający, kreatywny i twórczy. Cieszę się szalenie, że miałem możliwość Was poznać i przekraczać granice. Iławskie Centrum Kultury zawsze bliskie memu sercu pozostanie i liczę na to, że wciąż aktywnie będzie działać na rzecz społeczności lokalnej naszego miasta. Trzymam kciuki.
Od jutra, to jest od 29 stycznia przestaję być Dyrektorem Iławskiego Centrum Kultury i nie będę aktywny pod adresem mailowym dyrektor@ickilawa.pl, więc w sprawach już tylko prywatnych proszę o kontakt na coreto1978@gmail.com. Póki co aktywny, i mam nadzieję, że nadal tak będzie, pozostaje mój numer telefonu 601 712 888 i do momentu kiedy to się nie zmieni i nie powiadomię o tym, śmiało można się kontaktować.
Z wyrazami olbrzymiego szacunku za wczoraj, dzisiaj i jutro...
Tomasz Woźniak – już nie Dyrektor, ale mam nadzieje, że dla Was nadal człowiek
PS. Taka od to refleksja na koniec: “Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie, znajdziesz powód” – interpretację pozostawiam już Wam. |
_________________ Rozum przychodzi z wiekiem, najczęściej jest to wieko trumny. |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2015-01-29, 17:13
|
|
|
kurcze....bardzo przykra sprawa...
może jakieś ogólnopolskie petycje do rady miasta pisać, że nie usuwa się takich ludzi..że to błąd ...
to też ludzie, może zrozumieją ... zwłaszcza gdy Pan Tomek miałby poparcie ogólnopolskie
ps.cholercia , nawet nie miałem okazji poznać Pana Tomasza
ale wiem dzięki Mireczkowi , jak wiele dla ludzi i samej Iławy zrobił...
nie możemy tego tak zostawić |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1600/2330 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2015-01-29, 17:25
|
|
|
Współpraca z Tomaszem to czysta przyjemność. Mam nadzieję, że mimo wszystko będziemy mieć z nim kontakt przy organizacji następnego spotkania na festiwalu.
Mirku, porozmawiajmy z Tomaszem o ew. współpracy, choćby nieoficjalnej. Jednakowoż, znając układy jakie rządzą tzw. samorządami, nie wierzę aby dało się coś wskórać.
Żal tyłek ściska, że wciąż ludzie z klasą wdeptywani są w ziemię przez miernoty rządne władzy. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
krimar
Kombatant

Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
|
Wysłany: 2015-01-29, 19:32
|
|
|
to już nie będzie tarki? |
_________________ Krawat dodaje szyku.
Tadeusz napisał/a: |
Jest tak jak mówi krimar. |
Brat napisał/a: | (...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... |
|
|
|
|
 |
Irel
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 1,9TD 1994r CI Riviera 1000
Nazwa załogi: Ela i Irek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Gru 2011 Piwa: 54/7 Skąd: Jura Pólnocna
|
Wysłany: 2015-01-29, 19:34
|
|
|
gino napisał/a: | ps.cholercia , nawet nie miałem okazji poznać Pana Tomasza
ale wiem dzięki Mireczkowi , jak wiele dla ludzi i samej Iławy zrobił... |
Jeszcze się w Polsce nie zdarzyło, żeby mały człowiek uważający, że to on jest „władza, co każe i nagradza” zmienił swoją decyzję powziętą z zawiści. Pisanie jakichkolwiek ogólnopolskich petycji, nie zmieni jego decyzji, ale utwierdzi jeszcze tę postać w mniemaniu, jaki jest on jest ważny i wszechmocny. Ta konkluzja dotyczy nie tylko tego jednostkowego przypadku. Podobne działanie w naszym kraju jest standardem.
Nie wiem, jakie zamierzenia obecny włodarz Iławy ma odnośnie następnego festiwalu, ale znając życie, zleci jego organizację „szwagierce sponsora”, która musi zarobić. Gdy impreza „wypali” będzie to sukces burmistrza, gdy będzie nieudana konsekwencje poniesie ( lub nie) „szwagierka sponsora”. To jest przykre, ale dla Pana Tomka w takim układzie miejsca nie ma. Tak właśnie wygląda nasza rzeczywistość. |
Ostatnio zmieniony przez Irel 2015-01-29, 22:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1600/2330 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2015-01-29, 20:10
|
|
|
krimar napisał/a: | to już nie będzie tarki? |
Będzie. Oczywiście, że będzie.
Tylko organizatorzy, Mirek i ja, straciliśmy fantastycznego współpracownika.
Żal. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
|
Wysłany: 2015-03-24, 11:38 Złota Tarka 2015
|
|
|
Oczekując na ogłoszenie terminu zapisów na Zlot, zapraszam do zapoznania sie programem Festiwalu; Program Złota Tarka 2015 |
_________________ Rozum przychodzi z wiekiem, najczęściej jest to wieko trumny. |
|
|
|
 |
MAREKH
weteran

Twój sprzęt: LMC na DUKATO
|
|
|
|
 |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
|
Wysłany: 2015-05-07, 07:11
|
|
|
W odpowiedzi na liczne zapytania informuje że; zapisy na spotkanie muzyczne "Złota Tarka 2015" ogłosimy po zakończeniu flagowego Zlotu CT - około 15 czerwca. Liczba miejsc na campingu "Leśna" ograniczona do 50 kamperów.
Zapraszam na strone; http://www.zlotatarka.pl/ |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2015-05-07, 08:04
|
|
|
kalinin napisał/a: | zapisy na spotkanie muzyczne "Złota Tarka 2015" ogłosimy po zakończeniu flagowego Zlotu CT |
...na razie kończę pływać 10 basenów w Berku... |
|
|
|
 |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
|
Wysłany: 2015-06-08, 12:13
|
|
|
Zbysiu, w obie strony czy w jedną? |
|
|
|
 |
Romano
weteran
Twój sprzęt: Dethleffs Trend 2,3 Fiat Ducato
Nazwa załogi: MIELCOKI Danuśka i Romano
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Kwi 2012 Piwa: 20/48 Skąd: Mielec
|
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2015-06-08, 14:55
|
|
|
kalinin napisał/a: | Zbysiu, w obie strony czy w jedną? |
Kończyłem zdanie za ciebie. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|