|
|
Aktywacja karty TV ???????????????????????? |
Autor |
Wiadomość |
Perrovski
trochę już popisał
Twój sprzęt: Pillos MobileTraveler
Nazwa załogi: Amadea
|
Wysłany: 2015-05-24, 14:41 Aktywacja karty TV ????????????????????????
|
|
|
Hallo.
Bedac ostatnio we Wroclawiu ( koniec marca ) kupilem modul i karte NCC+ za 200 zl do mojej anteny parab,( by miec mozliwosc ogladania polskich kanalow ) Oyster 85 .
Obiecywano, ze aktywowanie nastapi najpozniej do dwoch dni, stwierdzilem, ze OK dokonalem naiwny transakcji i pojechalem na narty do Austri.
Na aktywacje czekam do dzisiejszego dnia oczywiscie z nedznym rezultatem wg zasady " smierc frajerom ".
Czy tak zawsze jest ?????????????????????z monopolistami ?????
Naturalnie chcialem ta sprawe zalatwic korespondecyjnie poprzez imejl ( nie ma takiej opcji ) to mysle, ze telefon bedzie rozwiazaniem ::::::::::::o naiwny czlowieku :
Dzwonie, :::::::::: najpierw upierdliwe wskazowki, czy sie zgadzam na nagrywanie tej rozmowy etc. potem czekanie ( przy nedznej muzyce ) w nieskonczonosc :::: po
dziesieciu minutach czekania dalem za wygrana i rozmowe przerwalem. Koszt tej rozmowy okolo 30 zl z komorki z zagranicy.
Takich rozmow mialem jeszcze kilka o roznych porach dnia tak o 8,15 i po 21,30 z tym samym rezultatem .Reklamuja sie ze service od 8 do 22.7 dni w tygodniu.
Dalem za wygrana, ale szlag czlowieka trafia, ze nabijaja cie w butelke w tak bezczelny sposob.
Macie moze pobobny icydent w zanadrzu lub adres do jakiejs intytucji by to naglosnic i innych uchronic od podobnych sytuacji ????.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Zaradek
stary wyga

Twój sprzęt: Peugeot Boxer PILOTE Pacific 65px
|
Wysłany: 2015-05-25, 22:05
|
|
|
Jak kazdy modul ma on swoje menu. wszedles w nie i sprawdziles czy modul widzi karte? Poza tym aktywacja nastepuje na konkretnym kanale na ktorym trzeba zostawic tuner wlaczony na noc. |
|
|
|
 |
krimar
Kombatant

Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
|
Wysłany: 2015-05-26, 09:58
|
|
|
może kartę "włożyłeś do góry nogami" |
_________________ Krawat dodaje szyku.
Tadeusz napisał/a: |
Jest tak jak mówi krimar. |
Brat napisał/a: | (...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... |
|
|
|
|
 |
Argo
weteran
Twój sprzęt: Ford Chausson WELCOME 23
Nazwa załogi: Argonauta
Pomógł: 4 razy Dołączył: 19 Gru 2011 Piwa: 31/1 Skąd: Nowa Wola
|
Wysłany: 2015-05-26, 12:38
|
|
|
sprawdź czy dekoder obsługuje skrypt karty - musi dekodować w CONAX. U mnie aktywacja trwała 30 minut, od tel do operatora i założenia konta na TNK. Procedura aktywacji wymaga logowania na TNK w celu podania nr. konta i nr karty CI, jak masz kartę CI nie sparowaną z kartą TNK. |
|
|
|
 |
Perrovski
trochę już popisał
Twój sprzęt: Pillos MobileTraveler
Nazwa załogi: Amadea
|
Wysłany: 2015-05-26, 13:01
|
|
|
Hello.
Dziekuje za angazowanie sie w blachej sprawie, niemniej dla mnie waznej.
Wkladalem karte na wszelkie sposoby, i tu mnie poprawiano automatycznie, ze popelniam blad.
Jednak wlaczonego Tv na noc nie zostawialem bo nic na ten temam nie dostalem zadnej info.
W koncu napisalem dlugi list do NC + do W-wy, zobaczymy co odpisza.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mwservice
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ducato
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Mar 2012 Piwa: 7/10 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2015-05-26, 13:21
|
|
|
Kiedyś jak miałem problemy z odbiorem, poinformowano mnie w TNK, że muszę zostawić włączony odbiornik na kanale 3 (TVN) przez dłuższy okres czasu (uprawnienia do odbioru są nadawane z satelity co jakiś czas). |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|