|
|
Proszę o info o kamperku FORD BURSTNER ze Zgierza |
Autor |
Wiadomość |
mafik
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Transit 2.0 TDCi Chausson 03
Nazwa załogi: Mafikowie
|
Wysłany: 2015-12-27, 21:11 Proszę o info o kamperku FORD BURSTNER ze Zgierza
|
|
|
Witam.
Podobno zapytanie sie przewinelo pare razy, mnie wyszukiwarka nic nie podpowiedziala:
http://allegro.pl/kamper-...5866043367.html
Auto jest wystawione conajmniej od sierpnia (a wydaje mi sie, ze nawet od czerwca), wiec to juz jest podejrzane. Proszę o info.
Znalazlem jeszcze cos takiego:
http://allegro.pl/kamper-...5861801533.html
Ogolnie budzet do 100k PLN najchetniej na FV23%
Mafik. |
|
|
|
|
 |
Rav
weteran
Twój sprzęt: Mobilvetta Kea
Nazwa załogi: Chmielki4
Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Maj 2014 Piwa: 145/22 Skąd: z prawilnego kraju
|
Wysłany: 2015-12-27, 21:18
|
|
|
Cena nie jest szczególnie atrakcyjna to i wisi.
Poza tym kampery to auta specyficzne (znacznie więcej czynników wyboru względem osobowego), więc to, że auto sprzedaje się kilka miesięcy samo w sobie podejrzanym z automatu być nie może. |
_________________ Byle do przodu |
|
|
|
 |
Załoga G
stary wyga
Twój sprzęt: Trafic Grand Passenger
Nazwa załogi: Załoga"G"
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Lis 2010 Piwa: 20/3 Skąd: Lubliniec
|
Wysłany: 2015-12-27, 22:39
|
|
|
Superbrig jest naprawdę super przestronny, wielka łazienka, niska alkowa, przynajmniej tak widziałem u jednego włocha z którym się skumplowałem na campingu. Jest tylko ten problem że nie żadnych szans abyś się w nim spakował, zabrał pasażerów i nie przekroczył 3,5 tony.
One są ciężkie i przeważnie na bliźniakach.
Włosi się tym nie martwią, bo i tak większość z nich jeździ przeładowana i to tylko po swoim kraju.
Wiadomo, że trzeba pooglądać na żywo, ale zanim się daleko pojedzie, można dany model wygooglować albo ściągnąć katalog w pdf z danej marki i rocznika i wtedy widzimy czy ktoś nie zmieniał ściany w łazience itp. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|