|
|
|
Zlot Boogie Człuchów Lipiec 2015 |
| Autor |
Wiadomość |
Piotr Alaska
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Challenger Citroen C-25
Nazwa załogi: Alaska
|
Wysłany: 2015-05-20, 18:35 Zlot Boogie Człuchów Lipiec 2015
|
|
|
Witajcie,
Chciałbym zaprosić was na czadowy Boogie Festival w Człuchowie,
byłem tam w zeszłym roku i żałowałem ze pojechałem sam, nigdy wcześniej nie byłem na takim zakręconym koncercie, zabawa jest NIESAMOWITA, a i muzyka z lat młodości wielu z nas, kto ma czas i lubi taką muzykę ubawi się " po pachy". A kto mruk to zapraszam na odwyk
Po uzgodnieniach z organizatorem festiwalu uzyskałem zgodę na zorganizowanie zlotu, a w zasadzie to wręcz się ucieszyli.
Mielibyśmy miejsce na terenie festiwalu tak że będzie można uczestniczyć w koncertach nawet pozostając w "domku". Samo miejsce jest też klimatyczne nazywa się Park Luizy.
Na razie standard pola namiotowego, jest to w parku gdzie nie ma specjalnych miejsc kamperowych, ale jest specjalny rokendrolowy klimat i ruiny zamku. Jest też kamping nad jeziorem.
Przyjazd na imprezę jest też fajnym pretekstem żeby spędzić kilka dni w naprawdę fajnej okolicy.
Chciałbym się zorientować jakie jest zainteresowanie i wtedy zacznę załatwiać konkrety.
Koszt będzie symboliczny, na pewno będzie trzeba kupić bilety.
Termin festiwalu 23 do 26 lipca.
Informacje o imprezie są tu:
http://www.polishboogie.com/
Myślę też o małej imprezce na Helu, też rozmawiałem z władzami loklanymi i są chętni wydzielić nam specjalne miejsce i media na samym czubeczku! Helu+opieka władz+ przewodnicy+ imprezka
Proszę o odzew kto jest zainteresowany, ale tak na poważnie bo pracy trochę z tym będzie i jedziemy
Piotr Alaska
Koncert (14).jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 5176 raz(y) 91,76 KB |
Koncert (34).jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 5176 raz(y) 85,18 KB |
|
_________________ Piotr |
|
|
|
 |
mobydik
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Hymer Fiat Ducato 14 rok 1993
|
Wysłany: 2015-05-22, 17:24
|
|
|
Jeśli czas pozwoli to jedziemy.
Mobydik |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 157/150 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2015-05-22, 20:27
|
|
|
W tym czasie będziemy wracać z wnukiem po pobycie nad naszym morzem, jeśli będzie ciekawe miejsce na kampera to chętnie zobaczymy koncert |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
pwojtas
trochę już popisał
Twój sprzęt: Był EBAC Crafter jest EBAC Traveller Ducato
Nazwa załogi: pewojtasy
|
Wysłany: 2015-05-24, 19:29
|
|
|
| Byłoby super.Termin odległy, więc ciężko się określić ale chętnie byśmy podjechali. |
|
|
|
 |
krimar
Kombatant

Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
|
Wysłany: 2015-06-15, 11:16
|
|
|
| czy już wiadomo coś bliższego o tym zlocie (i tej imprezie na Helu też)? |
_________________ Krawat dodaje szyku.
| Tadeusz napisał/a: |
Jest tak jak mówi krimar. |
| Brat napisał/a: | (...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... |
|
|
|
|
 |
Piotr Alaska
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2015-07-16, 13:16
|
|
|
Uwaga: termin już nieodległy, potwierdzam mamy zarezerwowane miejsce na 10 kamperów, postaram się zapewnić prąd, ale nie ma jeszcze gwarancji.
Koncerty będziemy oglądać i słuchać siedząc przed kamperkami - czyli komfortowo.
Na pewno będzie też słychać w środku.
Będziemy pod opieką domu kultury, postaram się zapewnić jakieś atrakcje wczesnym popołudniem przed koncertami.
Warunkiem jest zakup karnetu u organizatora na festiwal (link we wcześniejszym poście)
Ze względu na to iż będziemy na za widownią trzeba wjechać przed koncertem, ale jest obok miejsce do zaparkowania na czas koncertu.
Piotr
Podaję numer kontaktowy do mnie 501 440 058 |
|
|
|
 |
Piotr Alaska
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2015-07-17, 09:57
|
|
|
Bardzo proszę o informacje czy ktoś się tam wybiera, zależą od tego szczegółowe ustalenia z organizatorem.
Ja będę od 23 rano
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
brams
Kombatant

Twój sprzęt: DajLaika Kreos 5010
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Mar 2010 Piwa: 172/171 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
Piotr Alaska
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2015-07-21, 07:22
|
|
|
Halo, co z wami ?
Myślałem że w przynajmniej co drugiej załodze drzemie duch rock and roll'a.
To jest impreza na naprawdę wysokim poziomie, nie zabawa gminna.
Ostatnio byłem w Dollinie Szarloty na ZZ top i to jest ten poziom, ale zabawa lepsza.
Koszt udziału za wszystkie dni to 65 zł od osoby
Piotr |
|
|
|
 |
Piotr Alaska
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2015-07-21, 18:07
|
|
|
Ze strony organizatora: "
[u]Piotr Baron z Programu III Polskiego Radia, powiedział: „Polish Boogie Festival to obowiązkowa pozycja w kalendarzu prawdziwego fana muzyki”.
Przyjeżdżające do Człuchowa gwiazdy grają często tylko jedyny taki koncert w tej części Europy, dlatego Polish Boogie Festival to jedyny taki festiwal w Europie Środkowo-Wschodniej. Boogie-Woogie, blues, rockabilly sprawiają, że nogi same rwą się do tańca, a na twarzy króluje uśmiech. Podczas 10 lat pracy nad festiwalem skradliśmy serca fanów z całego świata. Festiwal to połączenie muzyki, tańca, filmu, stylu i motoryzacji. To miłość do epoki, której blask nigdy nie przeminął.
Człuchów, dzięki wspaniałemu otoczeniu jezior i lasów to miejsce, w którym można zapomnieć o otaczającym nas świecie i spędzić cudowne chwile. Dodaj do tego Polish Boogie Festival, a czekają Cię najlepsze wakacje w życiu! Zapraszamy! " |
|
|
|
 |
Piotr Alaska
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2015-07-27, 09:53
|
|
|
No niestety XI Polish Boogie Festival przeminął, były tylko cztery załogi i parę tysięcy "pieszych", impreza znakomita i na spodziewanym poziomie.
Relacja z imprezy na stronie festiwalu:
https://www.facebook.com/...f=page_internal
CT nie dopisał, ale za rok w tym samym terminie kolejny XII Polish Boogie Festival , może wtedy ...
Zdjęć nie zamieszczam, bo nie umiem sfotografować muzyki, ale zawieszam Pin-up girls na pożegnanie
Piotr
Pin-up girls.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 4415 raz(y) 97,06 KB |
|
|
|
|
 |
rosomak
zaawansowany
Twój sprzęt: Ducato 1,9 Heku 530
Nazwa załogi: ROSOMAK
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Sty 2013 Piwa: 33/25 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2015-07-27, 17:57
|
|
|
Kolego Piotrze, w jednym z wcześniejszych postów wspomniałeś o ,,imprezce" na Helu. Byłbym zainteresowany tą imprezą, tylko chciałbym znać termin. jeżeli spotkanie byłoby 14-16 sierpnia lub tydzień później to chętnie skorzystam z zaproszenia. Proszę o informacje na forum CT. Pozdrawiam.
rosomak |
_________________ always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|