|
|
Mursko Sredisce - Povile |
Autor |
Wiadomość |
valdes
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Ducato/Hymer-Eriba 2.8iDtd
|
Wysłany: 2016-08-01, 07:40 Mursko Sredisce - Povile
|
|
|
Witam,
Może ktoś jechał podobną trasą - nie spieszy mi się , więc moje założenie jest takie, żeby nie płacić za autostrady albo zapłacić jak najmniej jak się da ;-) - pytanie czy ktoś z Was kojarzy odcinek drogi nr 23 z Karlovac przez Generalski Stol, Josipdol, Krizpolje do Senj? Chodzi mi o to czy nie ma tam jakichś ekstremalnych podjazdów, zjazdów, przecisków, super korków?
Jeżeli są to czy lepiej do Povile koło Novi Vinodolski jechać autostradą przez Rijekę czy przez Senj?
Auto dziadunio 1992 1.9 bez turbiny 70KM |
_________________ https://onnnn.flog.pl/
 |
|
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 240/602 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2016-08-01, 20:56
|
|
|
valdes napisał/a: | Auto dziadunio 1992 1.9 bez turbiny 70KM |
Raczej takim sprzętem nie polecam, bardzo dużo stromych i ciasnych podjazdów i zjazdów. 2.8 idTD miał tam co robić |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
valdes
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Ducato/Hymer-Eriba 2.8iDtd
|
Wysłany: 2016-08-30, 07:43
|
|
|
SlawekEwa napisał/a: | valdes napisał/a: | Auto dziadunio 1992 1.9 bez turbiny 70KM |
Raczej takim sprzętem nie polecam, bardzo dużo stromych i ciasnych podjazdów i zjazdów. 2.8 idTD miał tam co robić |
Wyprawa się udała, dziadunio dał radę, mało tego - w drugą stronę czyli do domu jechałem jeszcze bardziej pokręconą trasą, na mapie droga biała czyli drugo albo trzeciorzędna, od Novi Vinodolskiwidoki , Donji Zagon, Ledenice, Breze do Karlovaca; na riwierę bajeczne, po drodze spotkaliśmy dzikie konie, trasa cakowicie, aż do domu bez opłat autostradowych , tylko paliwo i do przodu ...niezapomniana.... |
_________________ https://onnnn.flog.pl/
 |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|