|
|
http://allegro.pl/fiat-ducato-1992r-camper-lmc-i5529008794.h |
Autor |
Wiadomość |
Mamut80
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: jeszcze nie mam
|
Wysłany: 2015-07-14, 10:52 http://allegro.pl/fiat-ducato-1992r-camper-lmc-i5529008794.h
|
|
|
Witam bardzo proszę o pomoc w ocenie tego samochodu, może ktoś go widział na żywo, zna to auto
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2015-07-14, 10:57
|
|
|
...a czemu mielibyśmy Ci pomagać i interesować się Twoimi sprawami jak TY nawet nie raczyłeś się przedstawić w odpowiednim dziale , zgodnie zresztą z zasadami jakie panuja na forum ....
wpadasz i do razu żądasz pomocy ... dziwny jest ten świat |
|
|
|
 |
HENRYCZEK
weteran
Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lis 2011 Piwa: 81/131 Skąd: Południe
|
Wysłany: 2015-07-14, 12:10
|
|
|
Może ma ultimatum że kamper do 2-ch dni,....bo odchodzę |
|
|
|
 |
Mamut80
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: jeszcze nie mam
|
Wysłany: 2015-07-15, 10:54
|
|
|
BIORCA napisał/a: | ...a czemu mielibyśmy Ci pomagać i interesować się Twoimi sprawami jak TY nawet nie raczyłeś się przedstawić w odpowiednim dziale , zgodnie zresztą z zasadami jakie panuja na forum ....
wpadasz i do razu żądasz pomocy ... dziwny jest ten świat |
Witam w odpowiednim dziale się przywitałam, a o pomoc proszę dlatego, że nigdy nie miałam kampera a uważałam że osoby piszące na tym forum są znawcami tematu, a także czytając forum uważałam ich za osby miłe i pomocne.
Przepraszam jeśli mój post kogoś uraził |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2015-07-15, 11:08
|
|
|
Mamut80 napisał/a: | o pomoc proszę dlatego, że nigdy nie miałam kampera a uważałam że osoby piszące na tym forum są znawcami tematu, a także czytając forum uważałam ich za osby miłe i pomocne. |
Nie pomyliłaś się.
Uzyskasz pomoc w wielu dziedzinach i znajdziesz tu fajne koleżanki. Kolegów również.
Namawiam Ciebie abyś uzupełniła swój profil o kilka informacji, które coś więcej o Tobie powiedzą. Lubimy wiedzieć, z kim rozmawiamy, w jakim regionie żyje, a nawet kiedy mamy składać mu życzenia urodzinowe lub imieninowe.
Jednym słowem - prawdziwa znajomość to ta nie koniecznie wirtualna, dlatego spotykamy się często i sprawia to nam frajdę.
Pozdrawiam Ciebie i Twoją pięcioosobową Rodzinkę serdecznie. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
KrzySówka
weteran
Twój sprzęt: Fiat Ducato Autostar
Nazwa załogi: Krzysztof i Iwonka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sty 2015 Piwa: 16/25 Skąd: Mysłowice/Zawiercie
|
Wysłany: 2015-07-15, 13:42
|
|
|
Podana strona ogłoszeniowa nie wchodzi |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy |
|
|
|
 |
dulare
weteran

Twój sprzęt: LMC Liberty A 723G
Pomógł: 14 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 94/83 Skąd: Zielonki k. Krakowa
|
|
|
|
 |
Silver_EZG
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Jeszcze brak :-(
|
Wysłany: 2015-07-17, 05:01
|
|
|
Autko pełnoletnie, więc jakieś wady będzie mieć. Właściciel deklaruje użytkowanie okazjonalne. ale zastanawia mnie ta plama nad drzwiami czy to aby nie pęknięcie zamaskowane, uszkodzenia na poszyciu z prawej strony (może tylko wgniecenie) wydaje mi się ze pojazd nie jest do końca bezwypadkowy ale mogę się mylić. Dobrze by było na miejscu dotknąć i powąchać. |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|