|
|
|
awaria lodówki |
| Autor |
Wiadomość |
mar78
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VW Lt 28, 2.4d, 1991
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lip 2012 Piwa: 4/8 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: 2015-08-10, 22:28
|
|
|
Cześć. Jesteśmy na przelocie po polskim wybrzeżu, początek na Helu, aktualnie w Kołobrzegu i kierujemy się na zachód. Znalazłem Endiego na mapce "pomocowej" i podesłałem już do Niego priv'a. Ale może ktoś z Was będzie w stanie nam wskazać jakiś warsztat w okolicy, po drodze do Świnoujścia.
Problemem jest lodówka, otóż zamiast chłodzić to tak na prawdę grzeje. Myślałem, że to przez temperaturę powietrza, upały, więc powłączałem wentylatorki. Później była gimnastyka z poziomowaniem kampera. Czasami miała podrygi chłodzenia ale tylko trochę w zamrażalniku. Wymieniłem dzisiaj butlę z gazem na nówkę pełną i dalej nie działa. Dodam jeszcze, że jest to lodówka Elektrolux, uruchamia się szybko, w kominie czuć ciepło od spalin i przez ostatnie wyjazdy chłodziła dobrze.
Będę wdzięczny za pomoc ponieważ będziemy w trasie jeszcze conajmniej tydzień. Wiem, że bez lodówki też da się żyć ale...
Pozdrawiam.
Marcin |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2015-08-11, 09:56
|
|
|
Pod Koszalinem w Mścicach na wlocie od strony Kolobrzegu skrzyżowanie na Mielno- światła , Koszalin Jest diller Kaperowo Przyczepowy . Normalnie bym go nie polecał , ale w awaryjnych przypadka spróbować możesz.
http://www.auto-caravan.pl/kontakt.php
Endi jest w Norwegii
Dlaczego bym nie polecał , bo brak przyjaznej atmosfery , jakoś tak leją klienta , kilka razy próbowałem coś kupić , to albo nikogo nie było , albo mieli w dupie , tak się kręcą , choć jest i sewis i sklep i plac z przyczepami i kamperami . |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
elspasoo
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ducato 2,8 Jtd Autostar Auros 448
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Piwa: 4/5 Skąd: Lubuskie
|
Wysłany: 2015-08-11, 11:19
|
|
|
| Moim zdaniem to nie jest temat do SOS. |
_________________ Ford Transit Westfalia Nugget '89 Swap na 2,3 16V + automat |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2015-08-12, 08:51
|
|
|
| elspasoo napisał/a: | | Moim zdaniem to nie jest temat do SOS. |
oczywiście masz rację, dlatego post Bronka i mar78 przenoszę do działu ''technika ''
pozwolę sobie również przypomnieć do czego służy dział S.O.S
|
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|