|
|
Odezwa do mieszkańców Krakowa! |
Autor |
Wiadomość |
TomekM
stary wyga

Twój sprzęt: Blaszana Choinka Jumper L3H3
Pomógł: 8 razy Dołączył: 10 Sie 2011 Piwa: 29/24 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2015-10-21, 12:35 Odezwa do mieszkańców Krakowa!
|
|
|
Ale zabrzmiało
Wybieram się na targi książki do Krakowa TARGI i chciałbym staną z piątku na sobotę jak najbliżej samego obiektu. Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie można stanąć bezpiecznie? |
_________________ Misiów5
 |
|
|
|
 |
dulare
weteran

Twój sprzęt: LMC Liberty A 723G
Pomógł: 14 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 94/83 Skąd: Zielonki k. Krakowa
|
|
|
|
 |
dulare
weteran

Twój sprzęt: LMC Liberty A 723G
Pomógł: 14 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 94/83 Skąd: Zielonki k. Krakowa
|
Wysłany: 2015-10-21, 13:02
|
|
|
Patrząc na mapę znalazłem jeszcze ciekawy placyk przy Cichociemnych AK. Weź pod uwagę że wszystkie te miejscówki (Sołtysowska, Arctowskiego, Cichociemnych) nie są bardzo komfortowe po prostu miejsca gdzie można sie przespać...
Cichociemnych placyk:
https://goo.gl/jruR1M
Podobnie przy ulicy Kamionka - można stanąć wzdłuż ulicy przy domach studenckich. Jeśli dotrzesz w piątek wieczorem, z postojem nie powinno być problemu:
https://goo.gl/nekA3z |
_________________ "Nie należy wierzyć wszystkiemu co się przeczyta w internecie" - Maria Skłodowska-Curie
Konwerter współrzędnych geograficznych i GPS |
|
|
|
|
 |
TomekM
stary wyga

Twój sprzęt: Blaszana Choinka Jumper L3H3
Pomógł: 8 razy Dołączył: 10 Sie 2011 Piwa: 29/24 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2015-10-24, 11:26
|
|
|
dulare, dzięki za odzew i pomoc. Ostatecznie stanęliśmy na dzikim i blotnistym parkingu naprzeciw wjazdu na targi a z samego rana przejechalismy na parking oficjalny (10 zł za dzien).
Przy okazji bardzo dziękuję Bartkowi i Reni za okazania pomoc. Mam nadzieję że będę mógł się szybko zrewanzowac. |
_________________ Misiów5
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|