|
|
|
Przystań na cyplu Czerniakowskim |
| Autor |
Wiadomość |
Cyryl
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 325/20 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2016-05-13, 07:46 Przystań na cyplu Czerniakowskim
|
|
|
ma pytanie do kolegów z Warszawy:
w dniach 11-06-2016 do 12-06-2016 odbywa się w Warszawie Monta Beach Volley Club na plażach Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskiego. to jeden z turniejów siatkówki plażowej oldboy-ów - będę tam grał.
czy ktoś wie, czy na tej przystani można stanąć kamperem? |
|
 |
Stanek
weteran

Twój sprzęt: HYMER Exis-i 562
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Sie 2008 Piwa: 217/47 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2016-05-13, 08:15
|
|
|
| Z głowy nie kojarzę, ale jeśli nikt nie podrzuci informacji to mogę któregoś dnia wskoczyć na rower i rozeznać sytuację. |
_________________ Pozdrawiam
Stanek
https://www.dzienpodniu.com.pl
 |
|
|
|
 |
mmbu
trochę już popisał

Twój sprzęt: Transit Riviera120 '93
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Lip 2014 Piwa: 3/4 Skąd: Warszawa/Radzymin
|
Wysłany: 2016-05-13, 17:14
|
|
|
| Jest tam kawałek asfaltu nad samą Wisła z dwoma zatoczkami gdzie można stanąć. Ewentualnie pod Łazienkowską też jej kawałek miejsca,ale dużo kurzu(żwir) W ciagu dnia miłe miejsce, ale jak sytuacja wygląda w nocy, to nie wiem |
|
|
|
 |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Wrz 2010 Piwa: 569/306 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2016-05-13, 18:45
|
|
|
| Na ternie samego portu czerniakowskiego tzn "Klub Rejsy" nie ma miejsca. Trzymałem tam łódkę w porcie i też nie miałem gdzie zaparkować kampera. Po drugiej stronie, na samym cyplu, przy WTW jest mały parking przed bramą. Myślę, że spokojnie możesz przenocować w kamperze. Pogadałbym jednak czy nie dałoby rady przenocować na terenie WTW. W okolicy dużo spacerowiczów, młodzieży itp. Jeżeli nie jesteś szczególnie strachliwy to w okolicy jest sporo miejsca. |
|
|
|
 |
Cyryl
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 325/20 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2016-06-04, 18:52
|
|
|
| zmiana planów, 8-12.06 jadę na Mistrzostwa Polski Energetyków w siatkówce Plażowej już bez kampera, bo tam wszystko jest. Mistrzostwa odbywają się w Pogorzelicy, jak ktoś będzie w pobliżu w tym terminie - zapraszam. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|