|
|
|
Fajne ogłoszenie - pomoc dla szukających |
| Autor |
Wiadomość |
Andrut
zaawansowany kamperzysta

Twój sprzęt: aktualnie BEZDOMNY :/ Byl Weinsberg
Nazwa załogi: PHOENIX TRAVELLERS
|
Wysłany: 2015-11-29, 13:33 Fajne ogłoszenie - pomoc dla szukających
|
|
|
Hej,
tak sobie pomyślałem, że wiele osób często przegląda ogłoszenia i sprawdza auta. Czasami bo poszukuje, a czasem już ma ale przegląda z ciekawości (tak jak ja czasem). Może jak coś ciekawego znajdziemy spoza aut z forum warto tu wrzucić. Dla szukających to będzie pomoc, a i ktoś może wymieni sobie kamperka
Ja dziś przeglądałem co w Szwajcarskiej AXA Winthertur i wpadł właśnie kamper do naprawy - wprawdzie podłoga trafiona to może kogoś zainteresuje. Ja bym się raczej nie zdecydował ale jak ktoś ma fach w rękach...
http://axa.ricardo.ch/kau.../w/an781201404/
image.jpeg
|
 |
| Plik ściągnięto 2131 raz(y) 41,48 KB |
|
_________________ ------------------------------------------------------------------------------------
TEN, KTO NIE CHCE, ZNAJDZIE POWÓD... TEN, KTO CHCE, ZNAJDZIE SPOSÓB!
------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
jeras
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Peugeot J5 2.5TD Autostar 491
|
Wysłany: 2015-12-04, 14:19
|
|
|
Popieram inicjatywę Dla szukających, czyli takich jak ja, pomoc i opinia bardziej doświadczonych Kolegów i Koleżanek jest nieoceniona. Poza tym miejsca wyszukiwania kamperów też mogą być odkryciem |
|
|
|
 |
Andrut
zaawansowany kamperzysta

Twój sprzęt: aktualnie BEZDOMNY :/ Byl Weinsberg
Nazwa załogi: PHOENIX TRAVELLERS
|
Wysłany: 2015-12-07, 20:47
|
|
|
A tu takie coś - może komuś podpaduje
http://axa.ricardo.ch/kau.../w/an782451054/
image.jpeg
|
 |
| Plik ściągnięto 1792 raz(y) 38,79 KB |
|
_________________ ------------------------------------------------------------------------------------
TEN, KTO NIE CHCE, ZNAJDZIE POWÓD... TEN, KTO CHCE, ZNAJDZIE SPOSÓB!
------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|